Horoscop Azi

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 29 – 30 mai 2021. Dragonul ia atitudine

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 29 – 30 mai 2021 a fost pregătit de marii înțelepți din Orient. Află care sunt previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

E timpul pentru un pic de relaxare, de liniște și introspecție. E momentul să tragem linie și să vedem ce a mersi bine în prima parte a anului 2021. Vine vara și avem nevoie să ne reîncărcăm bateriille și să schimbăm acțiunile negative din viața noastră.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 29 – 30 mai 2021, pentru fiecare nativ
Șobolan
Renunță la atitudinea scorțoasă și fii altruist cu oamenii din jurul tău, mai ales în perioada aceasta grea prin care trecem cu toții. Fii deschis să-i ajuți pe cei mai puțini norocoși.

Bivol
După muncă și răsplată, acesta este motto-ul după care te ghidezi zilele astea. Ești apreciat de superiori și este foarte posibil să primești un bonus sau o mărire de salariu.

Tigru
Atinge-ți țelurile fără a călca în picioare oamenii care te-au ajutat să ajungi unde ești. Firea ta impulsivă ar putea strica multe relații de amiciție, fii atent ce vorbe scoți pe gură.

Iepure
Stresul îți creează mari dureri de cap și s-ar putea să faci mai multe greșeli decât te aștepți. Relaxează-te și abia apoi ia-o de la capăt cu sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Dragon
Nu te lăsa influențat de ceilalți și ia propriile decizii. Chiar dacă nu ai întotdeauna cele mai bune idei, nu înseamnă că trebuie să te lași condus de oamenii din jur. Ia atitudine!

Șarpe
Fii mai atent la starea de sănătate și mergi la medic dacă starea ta se înrăutățește. Nu te culca pe o ureche și nu apela la leacuri băbești auzite de la prieteni.

Maimuță
Ești obișnuit să trăiești în puf, însă acum trebuie să fii temperat în privința banilor. Nu cheltui aiurea și drămuiește-ți fiecare bănuț pentru zilele următoare.

Cocoș
Norocul este de partea ta atât în viața personală, cât și în cea profesională. Profită de aceste clipe pentru a te dedica pasiunilor pe care le-ai abandonat în ultimii ani.

Câine
Îți dorești să urci tot mai mult pe scara socială, dar pentru asta trebuie să renunți la timpul petrecut alături de familie. Cântărește bine lucrurile și ia decizia care trebuie.

Mistreț
Ești sleit de puteri și nu mai ești în stare să faci absolut nimic. Odihnește-te, dormi și încarcă-ți bateriile. Relaxează-te dacă vrei să capeți forțe proaspete.