Horoscop Azi

Horoscopul lunii iunie 2021 realizat de Cristina Demetrescu. Eclipsele și Mercur Retrograd vor aduce inspirație și înțelepciune, dar și tensiuni

Horoscopul lunii iunie 2021.Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena Stars, horoscopul lunii iunie 2021. Potrivit astrologului, va urma o perioadă foarte bună pentru exprimarea ideilor și trecerii cu ușurință peste tot felul de provocări, grație unor aspecte frumoase și armonioase între planete.

Eclipsa de Soare în zodia Gemeni din 10 iunie, nativ care este foarte provocat în această perioadă, mai ales de destin, pune mult accentul pe comunicare, drumuri și sporturi, tot ce ține de conexiune între oameni.

Eclipsele pot afecta călătoriile, însă karma nu vizează pe toată lumea, dar drumurile sub un motiv sau altul, sunt în continuare în stare de tensiune. Axa se referă și la studii și la reorientare, oamenii putând fi dezorientați perioada aceasta.

Luna în Săgetător va aduce mai multă înțelepciune, deoarece eclipsele nu au numai efecte negative. Un alt aspect care ne poate influența este Mercur Retrograd, din data de 30 mai, care va fi în această poziție până pe 22 iunie.

Și Mercur Retrograd va viza comunicarea, drumurile și contractele pe care le semnăm.

Planeta Neptun din zodia Pești aduce tensiuni pe toate zodiile duble. E nevoie de mai mult timp de gândire și de mai multă informare. E foarte important să nu ne grăbim și să nu facem lucruri care se pot întoarce împotriva noastră.

Până pe 22 iunie este o perioadă a examenelor și toată lumea trebuie să fie atentă la documente și la acte, să nu le lipsească nimic atunci când pleacă la drum.

Toată luna iunie menține, la fel ca și luna de anul trecut, o stare de constrângere. E bine să rămânem într-o stare de vigilență, să nu ne relaxăm complet pentru că ne putem trezi cu o situație care este mai greu de depășit.

Voința, răbdarea și poate câteva costuri ne pot ajuta să trecem peste unele situații. Planul personal este vizat și el la începutul lunii viitoare prin intermediul emoțiilor și aspectelor care nasc mari iubiri.

Pot exista momente magice legat de inspirație, imaginație și creativitate cu grad maxim pe data de 4 iunie. Două zile mai târziu se anunță o tensiune sau război între generații, între ceea ce simt și ceea ce trebuie. Vor exista constrângeri legate de ceea ce ni se impune și ceea ce trebuie.

Racii și Capricornii vor avea parte de unele tensiuni. Apar discuții și certuri pentru acesti nativi.