Horoscop Azi

KARMA: Calculează-ți datoria după data nașterii și află cine ai fost în viața trecută

Nimeni nu poate dovedi existența sufletului, dar aproape toată lumea crede în existența karmei. Trecem prin mai multe vieți până când devenim capabili să învățăm lecția care trebuie. De-a lungul vieții, ducem după noi o datorie karmică.

Adepții numerologiei sunt siguri că soarta fiecărei persoane este destinată în avans și o poți afla doar definind numărul tău karmic. Acesta depinde direct de data nașterii tale. Cunoscându-l, îți vei afla datoria karmică.

Nu este nimic complicat în acest calcul, este suficient să îți cunoști data nașterii, adaugă la ea cifra lunii, apoi adaugă fiecare cifră din anul nașterii.

De exemplu, ziua de naștere din 11 februarie, anul 2001. Atunci numărul karmic se va calcula în felul următor: 11 + 2 + 2 + 1 = 16.

Dar cum să-ți descifrezi soarta, cunoscându-ți numărul karmic? Pentru asta, ne întoarcem din nou la numerologie, care explică ce înseamnă unul sau alt număr karmic. De asemenea, poți determina aproximativ cine a fost omul în viața trecută.

Primul nivel

Acești oameni sunt predestinați să se ocupe de treburile pământești obișnuite. Toate încercările de a schimba lumea nu vor duce la nimic bun, deci evită introspecția.

11 – Probabil că într-o viață trecută ai comis o crimă sau ai trădat pe cei dragi. Vor fi multe obstacole în calea vieții tale. Nu îți va fi ușor să găsești oameni de încredere.

12 – Ai fost un intrigant nobil și acum plătești pentru trucurile tale. Nu încerca să mergi pe această cale. Evită participarea la organizații politice, deoarece asta nu îți va aduce succes. Poți avea dificultăți în viața de familie, lipsă de respect reciproc, certuri.

17 – Într-o viață trecută erai un om sărac, cu multe obiceiuri proaste. Acum nu vei rămâne singur, iar în viață și în carieră vei fi însoțit de noroc.

Al doilea nivel

Acești oameni vor deveni modele demne de urmat, deci ar trebui să acorde atenție perfecționării intelectuale și fizice.

20 – Într-o viață trecută aveai bogăție, dar ai câștigat-o necinstit. Acum trebuie să dezvolți în tine dragostea față de umanitate și să faci față adversităților vieții de zi cu zi.

21 – Mai devreme ai muncit mult și toată viața ai rămas fidel unei singure femei. Ai karmă bună și noroc în afaceri. Rareori te relaxezi, dar dacă vei lenevi și mai rar, vei reuși să obții succesul în toate începuturile tale.

22 – În viața trecută ai fost o femeie nefericită la locul de muncă și obișnuiai să furi. Acum îți sunt caracteristice bunătatea și credulitatea, de care alții se folosesc. Fii mai atent.

23 – Mai devreme ai fost o femeie frumoasă, dar foarte singuratică. Acum soarta te favorizează. Poți construi o carieră bună dacă vei da dovadă de sârguință.

24 – Într-o viață trecută ai studiat arta și ai făcut parte dintr-o familie puternică. Dacă nu vei face rău, calea vieții tale va fi ușoară și fericită.

25 – Ai fost o femeie de sânge nobil, forțată să se căsătorească. Acum știi să înveți din greșeli și să nu repeți gafele din trecut.

26 – În viața trecută ai fost un medic care a făcut greșeli fatale. În această viață va trebui să treci prin multe dezamăgiri. Oamenii din jurul tău vor încerca să te păcălească, așa că ai grijă!

27 – Ai fost un om de știință sau reprezentant al administrației locale, dar nu a avut parte de un succes special. Ai avut o căsnicie fericită. Norocul te va însoți în afaceri. De asemenea, tinzi să muncești productiv și ai un nivel înalt de inteligență.

28 – Într-o viață trecută, ți-ai pus capăt zilelor din cauza unei persoane dragi. Acum ai o soartă agitată. Vrei să te confrunți nu doar cu societatea, ci și cu toți cei pe care îi întâlnești.

29 – Anterior, ai fost un om de afaceri necinstit. Acum te așteaptă multe încercări. La fiecare pas vei întâlni oameni necinstiți. Încearcă să-ți găsești un suflet pereche cât mai devreme, altfel s-ar putea să suferi toată viața în singurătate.

Al treilea nivel

Reprezentanții acestui nivel sunt sortiți să educe alte persoane, să împărtășească din experiența lor. Prin urmare, ei trebuie să dedice mult timp studiilor și dezvoltării personale.

30 – În viața trecută ai suferit de o dependență serioasă, în timp ce erai un reprezentant al unei profesii creative. Acum fericirea ta depinde direct de acțiunile tale, așa că gândește-te nu numai la tine, ci și la oamenii din jur.

31 – Înainte ai fost actor sau muzician, iar în această viață poți deveni o persoană publică celebră. Dar în viața personală e greu să speri la fericire.

32 – Ai fost un călător care nu și-a creat niciodată o familie. Acum ai șanse să construiești o carieră de succes. Ai mulți prieteni și cunoscuți, dar nu îți mai împărtăși planurile cu ei, altfel nu îți vor rămâne șanse la succes.

34 – În viața trecută ai fost un luptător care a murit în război, fără să reușească să înceapă o familie. Până aproape la 35 de ani vei lupta cu dificultăți, dar după asta totul se va ameliora.c Vei putea să te asiguri din punct de vedere financiar.

35 – În viața trecută s-a întâmplat să fii o vedetă de scenă, dar nefericită în viața personală. Acum, vei fi dezamăgit și trădat de potențialii parteneri. În familie pot exista probleme cu dependența. De asemenea, evită să împrumuți bani cuiva, deoarece este foarte probabil să nu fie returnați.

36 – Înainte erai un gardian sau un condamnat. Acum ești destinat să obții totul pe cont propriu în viață. Nu aștepta ajutorul din partea celor dragi. Cu eforturile cuvenite, poți construi o carieră bună.

37 – În viața trecută ai câștigat reputația unei mame iubitoare și a unei gospodine bune, astfel încât datoriile karmice din viața anterioară nu s-au păstrat pentru tine. Acum vei avea parte de fericire în relațiile amoroase și mulți prieteni buni.

38 – În viața trecută ai trăit într-un sat îndepărtat și te-ai ocupat cu agricultura. Acum, vei întâlni multe obstacole în cale, prieteni nesiguri și dificultăți în afaceri.

39 – Ai fost un escroc sau un jucător de noroc, căruia îi zâmbea norocul. În această viață deții un intelect puternic, dar sănătate slabă.

Al patrulea nivel

Acești oameni au un rol special de jucat – trebuie să devină lideri spirituali și mentori pentru oamenii din jur. Cunoașterea Universului, găsirea sensului vieții – toate aceste cunoștințe trebuie să le oferi celorlalți.

40 – Mai devreme ai fost angajat în activități literare și ai avut succes în relațiile amoroase. Dar în această viață ești mai puțin norocos: probleme cu oamenii din jur, lipsă frecventă de bani. Aceasta se datorează în mare măsură egoismului și nedorinței de a intra în contact cu oamenii.

41 – Fiind o femeie atrăgătoare în viața trecută, ai reușit să intri în posesia inimilor multor bărbați. Acum te bucuri de succes în societate. Totuși, dragostea ta de a te lăuda îți creează în mod constant probleme.

42 – În viața trecută ai fost un bărbat iubitor care adora sărbătorile și petrecerile. Pentru asta, soția te bătea des. Acum poți conta pe succes în orice afacere, cu excepția relațiilor cu partenerul.

43 – În viața trecută ai fost executat. Acum îți ispășești păcatele din trecut. În cale vei avea parte de multe dificultăți. Cu cât faci mai mult bine, cu atât mai curând îți vei curăța karma.

44 – În viața trecută te-a înșelat soția și ți-a plăcut să cheltuiești bani pentru tot felul de flecuri. Acum, tu ești predispus spre trădare, dar acest lucru nu îți va aduce decât probleme și neplăceri. Ai o intuiție excepțională.

45 – În trecut, aveai o reputație de ratat, dar erai foarte simpatic și binevoitor. În această viață, nu îți va fi ușor chiar de la început, dar totul depinde de munca și dorința de a te dezvolta. Cu efortul cuvenit, le vei reuși pe toate!