Horoscop Azi

Neti Sandu îți aduce horoscopul de duminică, 21 martie. Leii sunt atinși de Cupidon

Neti Sandu îți aduce horoscopul de duminică, 21martie 2021, o zi în care trebuie să-ți încarci bateriile pentru încă o săptămână cu provocări la orice pas. Nu de alta, dar obiectivele mărețe se pot atinge doar cu mintea limpede.

Dacă te numeri printre nativii din Săgetător și nu ai întâlnit sufletul pereche, s-ar putea ca norocul să-ți surâdă. Asta dacă deschizi bine ochii și acorzi atenție acelei persoane care nutrește sentimente puternice pentru tine.

Ești născut sub semnul Capricornului? Pregătește-te cum se cuvine de oaspeți, pentru că o rudă îndepărtată și-a pus în gând să te viziteze. Poate nu e cel mai plăcut mod de a-ți petrece ultima zi de weekend, dar încearcă să te relaxezi. Horoscopul este oferit de știrileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ultima zi de weekend
Berbec
Tânjești după o relansare profesională şi încerci să cunoști diverse persoane care ar putea să te ajute. Dacă ai multe de făcut poți să rămâi acasă, dar încearcă să nu neglijezi perioadele de odihnă.

Taur
Nu ești deloc mulțumit de felul în care te percep șefii, așa că încerci din răsputeri să capeți vizibilitate, să-i faci să-ți aprecieze munca.

Gemeni
E duminică, așa că poți să te întâlnești cu prietenii. Într-un loc în care să socializați puțin, nu prin intermediul platformelor online. Trebuie să recunoști că duceai dorul unor astfel de momente.

Rac
Ai de împărtășit o bucurie, o mare realizare şi trebuie s-o faci cum se cuvine, așa că te pui pe treabă de la primele ore ale dimineții. Nu uita să pregătești și niște bucate alese, dacă ai musafiri.

Leu
Cineva nutrește sentimente puternice pentru tine și chiar îndrăznește să facă primul pas, așa că te invită la o întâlnire. Cine știe, poate se înfiripă o idilă, că tot ești în căutarea sufletului pereche.

Fecioară
Partenerul de cuplu are intenții serioase de căsătorie şi nu ar trebui să eziți. Asta dacă simți cu adevărat că poți face un asemenea pas. Cu afacerile nu trebuie să-ți faci griji, că merg de minune.

Balanță
Ai obținut o notă bună la un examen sau te pregătești pentru un job nou? Orice reușită trebuie sărbătorită cum se cuvine. Și nu uita să-ți cumperi acel lucru la care visezi de luni bune.

Scorpion
Cineva drag ți-a dus dorul și vrea neapărat să vă vedeți, așa că nu refuza. Până la urmă e încă weekend și ți-ar prinde bine un moment de respiro. Munca mai poate să aștepte puțin.

Săgetător
Ai o discuție cu persoana iubită și vei reuși să rezolvi toate probleme, cu condiția să nu ocolești subiectele delicate. Uneori, cea mai bună soluție e să spui lucrurilor pe nume fără teamă.

Capricorn
O rudă îndepărtată vine în vizită și trebuie să o întâmpini cum se cuvine, chiar dacă ai fi vrut să-ți petreci ultima zi de weekend în singurătate. Încearcă să amâni deciziile importante.

Vărsător
Ai un examen important sau un speech de susţinut și trebuie să recapitulezi puțin, să-ți faci ordine în gânduri. Emoțiile sunt normale într-o astfel de situație, dar încearcă să gândești pozitiv.

Pești
Cineva profită de statutul tău de burlac și încearcă să te curteze. Dacă există chimie între voi, nu o respinge. Cine știe, poate se așterne în fața ochilor tăi o frumoasă poveste de dragoste.