Horoscop Azi

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 20 martie 2021. Norocul este de partea Maimuței

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 20 martie 2021, aduce succes în plan financiar pentru unii nativi, dar și clipe petrecute alături de persoanele dragi. Unele zodii ar trebui să fie mai atente atunci când iau decizii importante.

Marii înțelepți din Orient îi îndeamnă pe nativi să se pună pe primul loc și să nu uite să se relaxeze, chiar dacă au multe de făcut.

Șobolan
Vrei să te odihnești după o săptămână încărcată și sunt prea multe lucruri care te distrag sau care reprezintă un obstacol. Discută cu cineva apropiat și spune-i că ai nevoie de relaxare și de ajutor, să termini tot ce ai de făcut.

Bivol
Te pregătești să pleci într-o scurtă deplasare la niște rude pe care nu le-ai văzut de mult timp și simți nevoia de câteva clipe alături de ele. Ar putea apărea evenimente neprevăzute și e bine să fii prudent.

Tigru
Persoana iubită îți pregătește o surpriză în semn de împăcare, după ce ați avut o discuție mai aprinsă. E timpul să te calmezi și să-i acorzi o șansă, lucrurile se vor rezolva.

Iepure
Nu ești deloc pe aceeași lungime de undă cu cei din jur și te gândești să faci un proiect pe cont propriu și nu în echipă. S-ar putea să fie mai greu, dar vei reuși să-l duci ăână la capăt, cu puțină voință.

Dragon
Ți-ai propus să faci câteva decorațiuni prin casă pentru că aștepți niște musafiri, însă e nevoie de tine în altă parte și nu știi dacă ai timp să le faci pe toate. Poți cere ajutorul cuiva apropiat dacă este disponibil.

Șarpe
Ai multe de făcut încă de la primele ore ale zilei și ești solicitat de toată lumea. Nu ești nevoit să spui „da” de fiecare dată doar pentru a nu-i dezamăgi pe ceilalți, gândește-te și la tine.

Cal
Vrei să te relansezi cu un nou proiect și îți faci toată ziua planuri pentru ca totul să fie perfect. Ia o pauză din când în când, nu poți sta toată ziua în casă.

Capră/ Oaie
Încearcă să-ți controlezi impulsul de a spune cuvinte acide la adresa unor persoane apropiate. Nu merită să-ți strici relația cu cineva doar pentru că ai o zi proastă. Ar fi bine să te relaxezi și să fii singur câteva ore.

Maimuță
Primești o veste bună legată de carieră și te pregătești de o mare schimbare, una care vine la pachet cu numeroase beneficii. Deja te-ai gândit la cum vei cheltui banii, pentru că vei primi și mai mulți.

Cocoș
Ești pe cale să iei decizia greșită și trebuie să te gândești de mai multe ori înainte de a trece la fapte. Nu te grăbi atunci când vine vorba de un lucru care ți-ar putea influența viitorul.

Câine
Sunt șanse să-ți întâlnești jumătatea dacă ieși din zona de confort și socializezi mai mult cu persoanele din jur. Cineva este interesat de o relație cu tine, dar îi este teamp să-și exprime sentimentele. Poate faci tu primul pas.

Mistreț
Nu este cea mai ușoară zi, dar poți termina tot ce ai de făcut dacă nu te panichezi și nu te lași distras de factorii din exterior.