Horoscop Azi

Horoscop Camelia Pătrășcanu 19 martie

Berbec
Sunt șanse să te deplasezi undeva sau să planific o călătorie. Astăzi îi poți convinge pe toți cu atitudinea ta, ai vorbele potrivite la tine.
Taur
Taurii investesc astăzi multă energie şi voinţă în problemele financiare. Ei iniţiază un un proiect conform ideilor lor, care îi va duce la succes.
Gemeni
Ai de gând să-ți depășești limitele și ești dispus să faci orice, chiar dacă starea ta de sănătate nu este un tocmai bună, sau dacă ai obosit. Vrei doar să mergi înainte și e o alegere bună.

Rac
Nativii din Rac primesc astăzi veşti bune, dar nu în mod direct pentru ei, ci pentru persoane din anturajul lor. Este şi în asta un avantaj, pentru nu va mai fi nevoie de intervenţia lor.
Leu
Ziua de astăzi îți aduce un mare succes și ai nevoie de susținerea celor din jur în demersul tău. Ajungi în centrul atenției și aest lucru te ajută foarte mult.
Fecioară
Nativii din Fecioară sunt, astăzi, încarnarea autorităţii. Dacă este nevoie, vor da cu pumnul în masă, pentru că au argumente. Fecioarele vin cu soluţii practice şi, chiar dacă li se face opoziţie, reuşesc.
Balanță
Iei o decizie majoră legată de destin și te ajută să îndrepți anumite lucruri. Chiar dacă apar dificultăți, continui sp mergi înainte.
Scorpion
Scorpionii reuşesc astăzi să atragă de partea lor sprijinul de care au nevoie. În acest fel, un proiect la care au lucrat multă vreme poate merge mai departe, pentru că nativii fac rost şi de resursele financiare necesare.
Săgetător
Astăzi ai discuții importante legate de trecut și trebuie să-i dovedești unei persoane că te-ai schimbat și te-ai maturizat, ai evoluat în ultimul timp.
Capricorn
Capricornii colaborează astăzi cu persoane mai tinere decât ei. Munca se dovedeşte prolifică iar rezultatele financiare apar către seară.
Vărsător
Ai multă inspirație și idei bune și dai dovadă de profesionalism în tot ceea ce faci. Mai mult, debordezi de energie și ai mai mult chef de lucru decât de obicei.
Peşti
Peştii sunt inspiraţi, ingenioşi şi îşi pun ideile cap la cap. Ei sunt foarte echilibraţi, chiar dacă nu se exteriorizează, şi merg înainte, cu sprijinul familiei.