Horoscop Azi

Rune Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 15-21 martie 2021. Află horoscopul runelor realizat în premieră de Mihai Voropchievici.Există schimbări importante la nivelul fiecărei zodii, în perioada ce urmează.

Este important ca fiecare zodie să-și găsească lumina interioară pentru a depăși provocările. Cu toate acestea, nativii vor primi și bucurii, care le vor ajuta sufletul, a spus astrologul la a3.

Berbec

Berbecii vor avea parte, conform runelor prezentate de către Mihai Voropchievici, de un anumit moment cheie, ce poate reprezenta chiar o cumpănă în viața acestor nativi. Cei care se pot lăuda cu lucruri bune vor avea doar de câștigat, iar în caz contrar, cei care au făcut rele se pot trezi că primesc și “răsplata”.

Gemeni

Gemenii au o rună ce îi ajută să își schimbe tactica. Soluția este în mâinile lor și vor reuși să privească altfel o problemă din viața lor.

Rac

Vin multe schimbări acasă, dar mai ales una uriașă. Este vorba despre o schimbare în bine, cu reușite multe. Apar gânduri foarte bune.

Taur

Taurii au nevoie ca persoanele din jurul lor să îi asculte. De aceea, intervalul de 15 – 21 martie va fi unul ideal pentru acești nativi, deoarece se bazează foarte mult pe comunicare. Trebuie să aibă însă răbdare și să nu se certe.

Leu

Nativul Leu pare să fie în mod constant în căutarea schimbărilor din jurul lui. Va dori chiar să își găsească un alt loc de muncă, sau chiar o nouă locuință care să îi fie pe plac. Această zodie pare să dorească încontinuu să aibă parte de tot ce este mai bun, știind mereu ce își dorește.

Fecioara

Schimbări mari: o mutare din casă sau una din serviciu. Este o săptămână grozavă, în care apar vești minunate. Vei acționa favorabil în scopurile tale.

Balanță

Balanțele se simt pregătite și ele să facă o serie de schimbări benefice. Chiar dacă se tem de necunoscut și la început vor crede că nu au luat tocmai cea mai bună decizie, vor constata că nu au de ce să se îngrijoreze cu adevărat, pentru că totul se derulează în favoarea lor.

Scorpion

Trebuie să-ți mobilizezi toate forțele ca să te cunoști mai bine. Ai nevoie să îți descoperi poziția acasă, la locul de muncă și în societate, pentru a fi câștigat.

Săgetător

Poate norocoșii următoarelor zile, Săgetătorii vor constata că li se împlinesc toate planurile și visurile avute. Cei care își doresc să devină părinți vor putea face pasul cel mare, fiind vorba și de belșug pe toate planurile.

Capricorn

Este o perioadă a comunicării. Vei primi un mesaj foarte important, pe care nu trebuie să îl ratezi. Fii atent la semnele din jurul tău.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de ceva timp de gândire, deoarece pentru această zodie urmează o schimbare uriașă. Trebuie să renunțe încetul cu încetul la orice gând negativ avut și să se concentreze mai mult lucrurile bune din viața lor.

Pești

Bani, vești bune și cadouri. Cadou surpriză sau o sumă de bani importante. Este foarte bine pentru acești nativi.