Horoscop Azi

Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 17 martie 2021. Decizii grele pentru Lei

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 17 martie 2021, aduce vești neașteptatate pentru unii nativi și cheltuieli neplanificate. Este o zi a provocărilor, care testează limitele tuturor zodiilor.
Berbec
Berbecii au nişte pierderi sau nişte cheltuieli, poate pentru un eveniment important sau o prezentare trebuie să cheltuiască mai mult.

Taur
S-ar putea să ai parte de surprize, inclusiv în relația cu autoritățile, ai posibilitatea de a rupe o legătură. Opinia ta nu este pe placul unei anumite persoane, dreptm pentru care pot exista tensiuni între voi.

Gemeni

Gemenii au o atenţionare cu privire la sănătate, mai curând altcineva e vizat cu o problemă de sănătate. Ei consolează, nu prea au cum să ajute. Nu prea au nici cum să ajungă la persoana respectivă, dar o vorbă bună prinde bine întotdeauna.

Rac

Pentru Raci, paguba poate fi mai mult de imagine. Se pot trezi bârfiţi, comentaţi de mai multe persoane sau cineva părăseşte echipa sau nu e loial echipei şi sunt surprinşi pentru că au şi pierdei din cauza aceasta.

Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce dificultate în a lua nişte decizii care pot fi sănătoase, dar cumva implică şi o pierdere, fie la capitolul relaţii, fie la capitolul bani sau amândouă, dar sunt necesare.

Fecioară

Fecioarele sunt surprinse de o vedeste pe care o primesc sau un act care le pot bloca profesional sau nu le permit desfăşurarea unor activităţi aşa cum ele s-au gândit şi au prevăzut, de aceea poate se gândesc la o întâlnire faţă în faţă cu autorităţile.

Balanță

O persoană apropiată îți pregătește o surpriză. Ai o gaură în buget cauzată de o cheltuială inutilă sau de un cadou pe care l-ai făcut recent și trebuie să găsești o soluție.

Scorpion
Apar probleme în plan relaționat cauzate de o persoană care se retrage dintr-o alianță sau impune niște reguli cu care nu ești de acord. Pot apărea și soluții la aceste probleme cât de curând, poate zilele următoar.e

Săgetător
Apar schimbări la locul de muncă și trebuie să te pregătești pentru orice situație. Totodată, ar fi bine să fii prudent și să te concentrezi la job ca să nu apară accidente nedorite.

Capricorn
Ai probleme în plan sentimental, fie că este vorba despre o ceartă cu partenerul de cuplu sau despre o neînțelegere cu o persoană dificilă, capricioasă.

Vărsător
Ai parte de probleme în familie sau în plan material, pot apărea pierderi, așa că trebuie să găsești o soluție cât mai repede. Poate nu ai probleme, dar au alte persoane, și tu le poți ajuta.

Pești
Niște probleme administrative îți tulbură ziua i ai nevoie de răbdare și tact pentru a putea rezolva această situație dificilă. Încearcă să nu te panichezi.