Horoscop Azi

Horoscopul primăverii 2021 cu Cristina Demetrescu: Marele Benefic ajută la închiderea pandemiei

Citește horoscop Cristina Demetrescu și vezi ce anunță astrele pentru primăvara anului 2021. Când vin veștile bune.

Horoscopul primăverii 2021 cu Cristina Demetrescu. 2021 are patru eclipse în loc de șase, câte a numărat 2020. Cu cât mai puține, cu atât mai bine, căci Eclipsele descătușează mereu energii ce tulbură lumea, vremea, mințile oamenilor și direcția vieții. Potrivit acesteia, planetele devin din ce în ce mai prietenoase și nu vor mai exista blocaje majore ca până acum. În plus, Cristina Demetrescu a dezvăluit și când încep să se termine problemele cu care ne-am confruntat în ultimul an.

Astroloaga Cristina Demetrescu a dezvăluit în cadrul emisiunii Obiectiv de la Antena 3 horoscopul primăverii:

„Lucrurile vor fi progresiv mai bune. De la lună la lună – martie, aprilie, mai – vom avea din ce în ce mai multe vești bune. Pe Axa de sănătate am avut o Lună plină pe axa Fecioară-Pești, care determină ca oamenii să fie preocupați în continuare de sănătate.

Pandemia nu s-a închis, dar în această axă îl avem și pe Venus care este benefic, aduce remedii și soluții, spre deosebire de configurația astrală din valul 1 și valul 2.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

Horoscopul primăverii 2021. La acest val trei există și ceva care lucrează în favoarea vindecării. Aspectele sunt promițătoare, dar atâta vreme cât planeta-profesor stă în Vărsător, care este un semn al cercetării, doi ani de aici înainte se va tot cerceta, se vor tot întoarce lucruri în laborator, se vor găsi noi soluții.

Toate aceste aspecte frumoase ajută omenirea din ce în ce mai mult și armonios situației în care noi ne aflăm.

De aemenea, nu mai este panica ce ne-a însoțit până acum”, a dezvăluit Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii. Horoscop Cristina Demetrescu. Din 1 mai, Jupiter- Marele Benefic ajută la închiderea pandemiei

„Oamenii se vor adapta mult mai repede și vor reuși să schimbe ceva în viața lor. Pandemia a schimbat multe destine, dar acum începem o viață nouă, chiar dacă va veni un al treilea val.

Pe 13 mai intră în Pești planeta Jupiter, Marele Benefic, ce va începe să închidă efectiv marile probleme cu care noi ne-am confruntat. Situația se va finaliza la sfârșitul lui 2022”, este de părere astrologul Cristina Demetrescu.