Horoscop Azi

Horoscopul runelor 18-24 ianuarie 2021. Mihai Voropchievici, vești geniale pentru Berbeci și Gemeni

Mihai Voropchievici aduce și de această dată adevărul runelor pentru zodii, la emisiuna ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3. Află și tu horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie
Berbec
Berbecii au parte de o săptămână cu posibilități de a primi cadouri, oferte, bonificații. Numai lucruri plăcute.

Taur
Taurii fac consiliu de familie ca să rezlve problemele ce-i apasă. Ei discută cu ceilalți membri ai familiei pentru a găsi o rezolvare.

Gemeni
Gemenii pot afla un adevăr foarte important, cu un marcaj dur, care le poate schimba viața sau le poate cauza o traumă.

Rac
Peste Raci a dat necazul, fiind loviți de Vunjo. Runa se repetă și anul acesta pentru ei. Fericire!

Leu
Leii stau foarte bine, primesc vești bune, bani sau cadouri.

Fecioară
Fecioarele au parte de o săptămână cu dispute, cu discuții pe tonuri ridicate sau mai coborâte. Dar să nu se îngrijoreze căci totul se rezolvă, într-un final. Nu trebuie să-și consume energiile degeaba.

Balanță
Sunt pornite să facă un uragan și sunt puse pe bătălii furtnoase cu cei de acasă sau cu cei din jur, practic cu toată lumea. Să rămână calme și să nu se mai ambaleze căci totul se va rezolva. Să nu se mai certe pe lucruri mărunte.

Scorpion
O săptămână mai complicată pentru Scorpioni. Ei trebuie să dovedească că au rezistență, forță, tărie și putere pentru a depăși săptămâna ce vine cu provocări și încercări, atât din punct de vedere profesional, cât și material. Să fie atenți cum își gestionează energiile.

Săgetător
Săgetătorii simt nevoia să se liniștească și să comunice cu Dumnezeu. Ei se rerag ca să facă o analiză interioară și un mic bilanț. Să mediteze și să își pună în ordine lucrurile care îi frământă, iar rezolvarea se va face cu ajutor divin.

Capricorn
Caprcornii fac un salt calitativ în această săptămână și vor culege roadele muncii lor.

Vărsător
Vărsătorii au parte de o suită de schimbări majore în săptămâna ce vine.

Pești
Peștii se gândesc la plimbări, la recreere, la detașare. Călătoresc și dacă nu o fac într-un concediu, sigur vor fi numai pe drumuri.

Mihai Voropchievici este una dintre figurile centrale ale numerologiei din țara noastră. El este un specialist în arte divinatorii, precum astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie. În plan personal, el este căsătorit și este tată a trei copii, două fete, Alina și Giulia, dar și un baiat, Alex. El poate fi urmărit la Antena 3, la emisiunea ”Adevăruri ascunse”.