Horoscop Azi

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 17 octombrie. Săgetătorii ajung într-o lumină nefavorabilă

Camelia Pătrășcanu vine cu forțe proaspete în această zi de sâmbătă, care aduce vești neobișnuite pentru câteva dintre nativi.

Zodiile din Horoscop primesc vești, au planuri de vacanță, întâlniri și grijă pentru cei din jur.

O atenție sporită pentru Pești, Săgetător și Balanță, care au parte de câteva momente la care nu se așteptau.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru toate zodiile
Berbec
Aveți discuții despre bani cu partenerul de viață, nu vă convin niște lucruri, alegeri pe care persoana de lângă voi vrea să le facă, mai ales că nu vreți să vă pierdeți finanțele.

Taur
Sunteți ușor influențabili azi și s-ar putea chiar să schimbați gândirea unei persoane sau chiar a mai multor membri din familie.

Gemeni
Sunt persoane care vă vorbesc pe la spate, care vă strică reputația, așa că aveți grijă la aceste persoane. Trebuie să țineți capul sus și să aveți încredere în voi, cei din jur se vor convinge că nu sunteți așa cum se spune.

Rac
Sunteți sub presiunea vorbelor, spuneți lucruri care trezesc emoții, sentimente. Dacă nimeni nu vă spune nimic o să faceți în așa fel încât să spuneți voi ce aveți de zis, este de părere Camelia Pătrășcanu.

Leu
Aveți o zi plină de tensiune, căci aveți discuții cu cei dragi despre bani, despre cum să rezolvați anumite situații și aveți toți păreri diferite.

Fecioară
Sunteți pe drumuri cu investigați, încercați să aflați niște lucruri ce vă interesează. Reușiți și să obțineți tot ce vă doriți să aflați, petru că sunteți buni cercetători.

Balanță
Trebuie să aveți grijă grijă la bani, la ce cheltuiți, că poate rămâneți și fără bani. Astăzi puteți avea clipe și de distracție, vă schimbă starea partea economică, trebuie să știți pe ce dați banii, anunță Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

Scorpion
Astăzi v gândițoi mai mult la voi, la ce ați realizat, ce nu ați realizat, vă analizați forțele și sigur iese ceva bun.

Săgetător
S-ar putea să vorbiți ce nu trebuie, vă aventurați unor discuții care nu vă fac cinste, poate ar fi mai bine să vorbiți ce trebuie, nu lucruri fără sens. Nu fugiți de familie și responsabilități.

Capricorn
Voi aveți nevoie de un sfat, de cineva care să vă fie alături, de persoane care să fie empatice cu situația voastră, să fie prezente și împreună cu voi pentru a parcurge această perioadă grea, dar care se va termina cu bine.

Vărsător
Vărsătorii lucrează astăzi la proiectele lor şi mai ales dacă se pregătesc să ia o decizie, trebuie să analizeze foarte bine funcţia, rolul, atribuţiile, responsabilităţile pe care le au acum.

Pești
Pentru Pești, ziua poate aduce călătorii, mai ales pentru cei care obişnuiesc să facă asta, e bine să fie un pic mai atenţi la drum, iar alţii primesc veşti de la persoane care au călătorit şi se află departe. Aceste veşti îi pot surprinde.