Horoscop Azi

Horoscop 6 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani

Horoscop 6 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. E o stare de bine pe care-o s-o cultivăm c-avem nevoie de armonie, să ne hrănim din ea, să le-o împărtăşim celorlalţi.

Vibraţia zilei este 6 şi ne pasă de familie, de cei dragi pe care-i iubim.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE SĂGETĂTOR
Poate o să luaţi o primă, un avans, scoateţi de la bancă o sumă ca să le faceţi surprize de tot felul, alor voştri. Apar noutăţi, pe lângă cadourile de Moş şi o să fiţi în priză, c-apar oferte, solicitări şi o să aveţi de făcut nişte alegeri şi profesionale şi de viaţă personală.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE CAPRICORN
O să vă ataşaţi de cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să faceţi echipă la bine şi la greu, o să vă căsătoriţi. Poate încercaţi să rezolvaţi şi singuri nişte chestiuni pe care le lasaserăţi în grijă altora, că s-au cam schimbat datele problemei şi or să dea bir cu fugiţii – cei în cauză.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE VĂRSĂTOR
O să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi, de micile atenţii pe care le veţi primi şi de dragostea cu care-o să fiţi înconjuraţi. Aveţi nevoie de o doză suplimentară de curaj să-ncepeti ceva care să vă pună în lumina reflectoarelor, să căpătaţi un titlu, să daţi lovitura în afaceri, în carieră.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE PEŞTI
O să fiţi invitaţi la un eveniment care o să vă pună în legătură cu nişte oameni care or să pună umărul la un proiect de succes. Poate plecaţi de azi într-o excursie şi o să primiţi cadouri, o să vă bucuraţi de peisaje, de schimbul de impresii, de compania oamenilor care înseamnă mult pentru voi.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE BERBEC
Vă pot intra niște bani şi o să aveţi de cheltuială, poate vă repeziţi şi la prietenii, rudele din altă localitate. O să atrageţi veşti bune, invitaţii de la prieteni, sau ca să onoraţi nişte mondenităţi, se-ntâmplă ceva care să fie pe sufletul vostru, să vă placă să vă duceţi.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE TAUR
Poate se autoinvita cineva care vine de la drum lung să petreceţi sărbătoarea de Moş Niculae împreună. Program încărcat, poate discutaţi probleme de serviciu, dar sunt şi chestiuni de viaţă personală care să vă acapareze cu totul şi o să vă străduiţi să le daţi de capăt – cu brio – tuturor acestor treburi.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE GEMENI
Poate profitaţi de faptul că e sărbătoare şi ieşiţi la un rendez-vous care să vă arate pulsul relaţiei – e fierbinte sau moderat. Poate din banii strânşi o să luaţi tot ce v-au rugat ai voştri, plus daruri, dacă n-aţi pus de ieri în ghetuţe câte ceva şi o să fiţi mulţumiţi de contribuţia voastră la bunăstarea familiei.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE RAC
Va caută cineva care vrea să vă îmbuneze cu un cadou dac-o fi greşit cu ceva, la un moment dat şi puteţi face şi voi la fel. O să fiţi înconjuraţi de oameni cu care să vă asortaţi sufleteşte şi să petreceţi câteva ore de relaş, să va-ncarcati frumos bateriile.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE LEU
O să adunaţi de ici, de colo nişte bani şi o s-aveţi pentru ieşit la masă în oraş, pentru cadouri, mărunţişuri. Poate o masă mare cu toţi ai casei şi cu prieteni v-ar crea o stare de bine, v-ar recompensa pe toţi pentru tot ce-aţi primit în ultima vreme şi aţi strânge relaţiile.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE FECIOARĂ
E posibil să plecaţi în plimbare pe undeva, la rude, la prieteni şi să vă priască ieşirea, să vă mai lipeziti la creier, la suflet. Se activează frumos sfera sentimentală şi o să apară cineva dacă nu este deja, sau relaţia avansează spre căsătorie, pentru c-a atins acea maturitate.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE BALANŢA
Se iveşte ocazia să luaţi nişte lucruri pentru casa şi n-o să rataţi prilejul, aveţi deja nişte bani puşi deoparte pentru aşa ceva. Aţi putea obţine nişte bani în plus de la serviciu, măcar să-i amintiţi de prima, de al tresprezecelea salariu, de orice fel de supliment care v-ar aduce o răsplată.

HOROSCOP 6 DECEMBRIE SCORPION
O să strângeţi relaţiile cu anturajul şi o să ieşiţi pe la evenimente, în excursii, o să faceţi o baie de mulţime ca să va-ncarcati energetic. sufleteşte. Aveţi planuri mari şi multe, totul e să vă mobilizaţi ca să faceţi tot ce v-aţi propus, mai cereţi şi ajutorul, o să vă descurcaţi frumos şi o să vă atingeţi obiectivele.