Horoscop Azi

Horoscopul de Mos Nicolae. Zodiile care primesc ”nuielusa”

Mos Nicolae aduce daruri, dar si nuieluse pentru cei care nu s-au purtat tocmai frumos tot anul. Iata cum stau zodiile la acest capitol. Ce le aduce Mos Nicolae zodiilor:

Zodiile care primesc nuieluse:

RAC – Nu ai fost prea cuminte anul acesta, asa ca Mosul s-a gandit ca in loc de un cadou frumos sa iti dea o lectie de viata.

SCORPION – Desi ai avut parte de lucruri frumoase tot anul, iata ca Mos Nicolae tine cont si de greselile pe care le-ai facut.

CAPRICORN – Mosul vrea sa te invete sa fii mai tolerant, mai maleabil, mai increzator si mai putin artagos cu cei din jur.

PESTI – Si pentru tine Mosul are un cadou neplacut. Poate ca va trebui si tu sa fii mai bun, mai intelegator, sa nu mai tragi concluzii pripite cand ii judeci pe semenii tai.

Zodiile care vor fi premiate:

BERBEC – Tu ai parte de multe lucruri frumoase in viata, iar faptul ca vei primi daruri de la Mosul inseamna ca ai invatat din greseli.

TAUR – Esti muncitor, disciplinat, un om cu adevarat bun la casa omului si tocmai de aceea Mos Nicolae iti aduce daruri frumoase.

GEMENI – La cat ai trudit si patimit, chiar meritai pe deplin un cadou frumos care sa incununeze rabdarea si bunatatea ta.

FECIOARA – Esti una din zodiile care mereu are parte de daruri spectaculoase, iar anul acesta nu vor lipsi.

BALANTA – Cele mai frumoase cadouri vin de la familie, iar Mosul ti le va oferi prin intermediul celor dragi.

SAGETATOR – Bunatatea ta va fi recompensata acum cu niste daruri de suflet. Nu esti tu omul care sa tinteasca la lux, asa ca te multumesti cu lucruri marunte.

VARSATOR – Si tu vei fi premiat de Mos Nicolae. Ai parte de cadouri minunate care te vor ajuta sa recapeti increderea in tine.