Horoscop Azi

Ploaia de stele a schimbat destinul zodiilor. Cinci nativi au parte de un nou inceput, chiar de astazi

Berbecul

Berbecul parcă sparge cu coarnele lui groase ghinioanele toate. La locul de muncă are parte de recunoștința șefilor, mai ales după ce reușește să ducă la bun sfârșit un proiect extrem de dificil, de care a fugit toată lumea. Partenerul de viață este numai lapte și miere și nu mai știe ce cadouri să vă facă. Cei singuri au șanse reale să se îndrăgostească.

Gemeni

Acești nativi parcă transformă orionidele, stelele căzătoare, în bani, bani care le intră în buzunar din toate părțile. Fie că primesc o moștenire sau că nimeresc numerele norocoase la cine știe ce loterie, nativii sunt plini de noroc. Parcă cineva îi învață arta negocierii, deoarece vor obține un bun foarte dorit la un preț foarte mic. Persoana iubită rămâne și ea uluită de norocul celui născut în zodia Gemeni și se bucură alături de el.

Rac

Racul primește vești foarte bune de departe, poate chiar din altă țară. Cineva îi trimite o sumă foarte frumoasă de bani, mai ales că în această perioadă chiar are nevoie. Nativii singuri vor întâlni o persoană foarte interesantă care i-ar putea deveni chiar partener de viață.

Balanță

Tot ce își pune în gând Balanța, în această perioadă, va deveni realitate. Are o putere de convingere mult mai puternică acum, iar acest lucru îi va aduce niște contracte foarte grase și o bunăstare la are nici nu se gândea. Prietenii vă apreciază la adevărata valoare și veți fi invitați la mai multe petreceri.

Pești

Peștii prind viteză. Parcă nu mai au timp să le rezolve pe toate, însă vor face față cu brio, ba chiar va primi și aplauze din parte colegilor de muncă. Acasă totul decurge normal, iar partenerul de viață vă va surprinde cu o vacanță mult dorită