Horoscop Azi

Cum va fi IARNA ta, în funcţie de HOROSCOP. Zodia care va avea lumea la picioare

Află cum se va încheia 2019 pentru zodia ta, dar și ce surprize poate să îți rezerve începutul anului următor.

Berbec

O iarnă cu multă dragoste!

De-a lungul sezonului rece dragostea îţi va aduce multă căldură, multe satisfacţii şi vei fi sprijinită de persoana iubită în tot ceea ce doreşti să realizezi.

Dacă doreşti să faci anumite investiții pentru familie, fără să iei credite uriașe și greu de plătit, este o perioadă foarte bună să folosești banii adunați. Mai întâi, bucură-te de Sărbători, apoi din ianuarie și februarie ai grijă ce faci cu economiile tale!

Prima lună de iarnă este marcată de pasiune și împliniri, datorită Lunii și a lui Venus. Este o perioadă deosebit de frumoasă pentru relaţia de cuplu și vei descoperi că o scurtă călătorie în doi poate face minuni la timpul potrivit.

Taur – Horoscopul iernii

Bani frumoși și călătorii

Luna plină din zodia ta pune accentul pe relaţiile profesionale şi poate transforma o veche ambiţie în realitate. Iarna aceasta îți merge mult mai bine din punct de vedere profesional. Venus va aduce și ea pentru zodia ta noutăţi legate de situaţia materială şi de călătorii.

Câștigi mult mai bine în decembrie și te simți favorizată de astre mai ales dacă lucrezi în administraţia publică sau comerț.

În lunile decembrie și ianuarie vei avea suficienţi bani pentru cadouri deosebite și chiar pentru o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi.

Nu rata, însă, ocazia de a pleca şi într-o vacanţă numai cu persoana iubită, pentru că aceasta va fi cea mai frumoasă. Cea de a doua jumătate a lunii februarie poate fi o perioadă tensionată la serviciu.

Gemeni

Dorințele mari se pot împlini!

Viaţa de familie este foarte frumoasă în decembrie. Este posibil doar spre sfârşitul lunii să apară musafiri nepoftiţi pentru care trebuie să îţi schimbi programul şi să faci un compromis. În general, însă, va fi o lună bună în care te vei bucura din toată inima de Crăciun.

Primeşti şi veşti de la persoane dragi aflate în străinătate care se hotărăsc să te viziteze. Iar, dacă ești singură, nu este exclus ca un prieten de departe să vină special să te vadă de Sărbători.

Poate că decembrie te obligă să faci cheltuieli mari, dar nu trebuie să îţi pară rău pentru niciun ban cheltuit. Important este să le aduci bucurie celor din jur, pentru că în februarie îți vei reface bugetul, arată horoscopul iernii.

Rac

Marile bucurii vin de Sărbători

Bucură-te din plin de orice moment frumos pe care ți-l oferă luna decembrie și perioada Sărbătorilor de iarnă. Ultimele zile din acest an pot fi liniștite și fericite, mai ales dacă ești bine plătită la serviciu și primești și un bonus.

În ianuarie, însă, dragostea îţi pune răbdarea la încercare. Nu este exclus să îţi doreşti să schimbi multe lucruri în căsnicia ta, dacă nu mai ai încredere în soțul tău.

Îţi este destul de greu să accepţi schimbările lui de atitudine şi opiniile care contravin proiectelor voastre comune. La începutul anul viitor, vor apărea câteva probleme legate de casă şi de profesie pe care nu reuşiţi să le rezolvaţi împreună.

Leu

Anul viitor, ai o eclipsă norocoasă!

Prima jumătate a lunii decembrie va fi destul de aglomerată, iar la serviciu pretenţiile sunt mari. Relaţiile cu membrii familiei sunt încordate, mai ales dacă este vorba de socri sau de frați. Sunt persoane care vor să profite de timpul tău liber, dar mai ales de banii tăi.

Te vei simţi cumva obligată să le ajuţi, deşi îţi va fi foarte greu în preajma Crăciunului. Noul an începe tot cu multă muncă, dar vei fi mulţumită că domeniul tău de lucru se extinde şi ai ocazia să faci lucruri deosebite.

În lunile decembrie și ianuarie vei fi răsplătită din punct de vedere financiar, iar bugetul casei va fi mai bogat în această perioadă.

Fecioara – Horoscopul iernii

Nu lăsa problemele de familie nerezolvate!

În luna decembrie, ai mai mult timp liber pentru tine, iar dragostea va fi pe primul loc în preocupările tale. Dacă eşti singură, ai şanse mari să cunoşti pe cineva în jurul zilei de 15 decembrie, mai ales dacă mergi atunci la o petrecere.

Dacă ai deja pe cineva, zilele petrecute împreună vor fi mult mai liniştite și veți face planuri pentru Sărbători cu totul deosebite față de anii anteriori.

În familie, micile probleme care pot apărea în decembrie se vor rezolva dacă și tu vei face un mic compromis. În jurul datei de 20 ianuarie vei avea o surpriză legată de copii. Atenţie mare la sănătate în februarie, pentru că eşti foarte sensibilă la frig.

Plătește-ți toate datoriile la timp!

Luna decembrie va fi perioada mai dificilă a acestui sezon. Trebuie să faci plăţi foarte mari, să scapi de datoriile către prieteni sau de impozitele la stat.

În primele două săptămâni ale lunii, programul tău zilnic este aglomerat, faci drumuri multe şi îţi vizitezi părinţii sau bunicii. Şi faţă de ei ai anumite datorii, de care este bine să te achiţi, să nu te prindă Anul Nou cu o povară pe suflet.

Cu multe priorități pe cap, este posibil să îți neglijezi relaţia intimă şi îţi dezamăgeşti partenerul de viaţă. Așa că trebuie să re revanșezi de Revelion! În ianuarie, fă-ți un program mai lejer, să faci mai mult sport și să te ocupi de tine, arată horoscopul iernii.

Scorpion

Ia-ți concediu să te distrezi de Sărbători!

Iarna începe cu o perioadă destul de aglomerată, mai ales la serviciu. Din cauza Sărbătorilor, te grăbeşti să termini treburi pe care ai putea să le faci şi în ianuarie, dar nu îţi place să tragi de timp.

Atenţie mare la cheltuieli! Multe probleme se pot rezolva mai ieftin, dacă ai răbdare. Nu trebuie să dai bani în dreapta și stânga la sfatul unor persoane care nici nu știu ce au de făcut.

În ianuarie, te bucuri de un concediu prelungit sau de câteva zile libere la care nu te aşteptai.

Petreci mai mult timp cu familia, iar copiii vor fi foarte fericiţi cu surprizele pe care le pregăteşti pentru ei. Uşoare probleme de sănătate pot apărea după data de 7 ianuarie.

Săgetător

Iubire și călătorii pentru o iarnă fericită

Eşti mulţumită de situaţia ta financiară la început de iarnă și situaţia rămâne constantă în decembrie, chiar dacă se adună tot felul de cheltuieli neprevăzute.

Dacă te rezumi la strictul necesar şi la cadouri modeste, te vei descurca foarte bine din punct de vedere financiar. În ianuarie, este bine să ai niște bani puși deoparte, deoarece vor apărea oferte pe care nu le poți refuza.

Ultima lună de iarnă este favorabilă iubirii sau, cel puţin, întâlnirilor cu posibili parteneri de viitor, dacă ești singură. Dacă ești căsătorită și ai familie, în februarie vei fi tentată să faci câteva investiții în casă și merită să te gândești de două ori înainte!

Capricorn

Norocul tău te așteaptă în ianuarie!

Iarna aceasta va avea pentru tine multe zile bune, dar va fi și o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar.

Oricât ar fi de greu în unele momente, adu-ți aminte că Venus este favorabilă cu zodia ta și puterea ei te va ajuta să treci peste toate obstacolele.

Dacă ai probleme financiare, le vei rezolva cât de curând și vei găsi o nouă sursă de bani. Iar, dacă tu nu reușești să câștigi mai bine, cu siguranță te va ajuta cineva din familie care are mai mult noroc.

Este posibil ca soțul tău să se bucure de un comision bun înainte de Crăciun, ceea ce vă salvează pentru o perioadă de timp. În februarie, situația materială nu va mai fi o problemă.

Vărsător

Faci eforturi mari pentru Sărbătorile de iarnă

Primele două luni de iarnă sunt marcate de probleme în familie. Abia din februarie, atmosfera din casă devine mai frumoasă, iar tu ai parte de veşti bune.

Până atunci, trebuie să te înarmezi cu răbdare şi să te implici în conflictele dintre rude doar dacă sunt atinse interesele tale personale. În decembrie, pierzi mulți bani și nu ești prea mulțumită de ceea ce obții.

Iar, în ianuarie, se acumulează oboseala, dacă ai prea multe griji și un program dificil la serviciu. Februarie va fi o lună bună, vei avea un tonus ridicat și beneficiile pe care le primești te fac mai optimistă. Te poţi concentra asupra muncii tale, să dovedești că poți realiza proiectele dificile.

Pești

Un cadou excepțional de Crăciun

În preajma Sărbătorilor de iarnă, astrele te sprijină să faci o investiţie foarte bună, poate chiar să cumperi o casă sau o mașină. În decembrie, vei găsi ceea ce cauți, iar în ianuarie vei finaliza cumpărarea lucrurilor pe care ți le dorești.

În horoscopul iernii, o perioadă foarte bună pentru semnarea actelor sau documentelor este cuprinsă între 17 şi 25 ianuarie. Relaţia de dragoste rămâne frumoasă şi în decembrie, și în ianuarie, mai ales pentru cuplurile abia formate.

Se amplifică, însă, problemele dintre rudele apropiate pe care, în luna decembrie, ai încercat să le ignori. În februarie, la serviciu, te aşteaptă schimbări cu care îţi este foarte greu să ţii pasul.