Horoscop Azi

Horoscopul pentru urmatorii ani: Ce zodii vor avea totul până în 2026

Ce zodii vor avea totul până în 2026. Cum stai cu dragostea, cu banii, cu sănătatea în următorii șapte ani.

Berbec

Până în 2026 vei atinge apogeul carierei. De anul viitor, vei începe să simți câștigurile adevărate și afli valoaera banilor. Vei câștiga suficient încât să investești într-o afacere profitabillă, ca o încununare a eforturilor tale de până acum. Dragostea este un capitol presarat cu mult zbucium, astfel încât îți va fi destul de greu să distingi binele de rău, relații bazate pe interes sau pe sentimente adevărate.

Taur

Următorii șapte ani sunt decisivi pentru planul amoros. Cei singuri vor putea întemeia familia de vis, dar cei aflați deja într-o relație ar putea spune: punct. Și de la capăt. Anul 2022 va fi decisiv pentru tine, însemnând cumva apogeul carierei. Până în 2026 ești axat pe studii, învățătură și dezvoltare personală.

Gemeni

Gemenii reușesc să câștige simpatia mulțimilor, să-și recâștige prietenii și poziția în societate, lucru la care ei speră de mult. Cei din jur vor avea o părere bună despre tine, deoarece vor descoperi că, în sinea ta, nu ești schimbător ca vremea și ai cuvânt. Un vis legat de carieră sau de viața personașă se va îndeplini până în 2026.

Rac

Racii vor avea parte de ceva supărari legate de sănătatea lor sau a partenerilor lor sau, poate, a copiilor. Vor avea de luptat, dar succesul e de partea lor. Până la urmă, cum putem aprecia, cu adevărat, sănătatea decât atunci când suntem pe punctul de a o pierde. Până în 2026 lucrurile revin la normal, iar liniștea și armonia după care Racii tânjesc cel mai mult se vor așterne în toate sectoarele vieții.

Leu

Viața amoroasă îți va mai da bătăi de cap încă vreo trei ani de acum încolo, după care vei trage linie. Așa sau invers. Nu va mai exista cale de mijloc sau loc de compromisuri. Apoi până în 2026, vei repune cariera pe primul plan. Sorții de izbândă vor fi ai ceror care muncesc din greu și cu dăruire.

Fecioară

Fecioarele se vor mai distra în următorii trei ani, fiind de părere că trebuie să-și mai trăiască viața un timp, până să se dedice angajamentelor ”pe viață”. Responsabilitățile vor veni apoi peste ele, ca un tăvălug, ajungând la o maturitate în gândire, ce îi va face de nerecunoscut pentru cei din jur! Urmează, așadar transformări radicale până 2026.

Balanța

Balanțele vor lăsa la o parte dezamăgirile în dragoste și se vor așterne la casa lor. Vor discerne ce e bine și ce este rău, vor renaște din propria cenușă ca pasărea Phoenix. Nimic nu va fi imposibil pentru Balanțe până în 2026, așadar, astrologii le îndeamnă să bată fierul cât e cald.

Scorpion

Devii popular, veniturile îți cresc, dar alegerile tale te aduc în pragul unor schimbări decisive. Poate este vorba de schimbarea reședinței, de a te muta în altă țară, de a găsi modalitatea și locul în care să te împlinești ca individ în toate sectoarele vieții.

Săgetător

Următorii trei ani vor trece ca și când ai de depășit teste, obstacole, de învățat lecții. Cum nimic nu este întâmplător în Univers, vei trage foloasele din toate acestea și te vei împlini. Vei simți cum familia este cel mai important dar și vei face totul ca să o protejezi. Astrele îți sunt favorabile până în 2026.

Capricorn

Capricornii nu vor mai privi în trecut și se vor bucura de prezent. Această lecție a Universului va fi, în sfârșit, învățată și de ei. Apoi, încrederea în sine le va spori, proporțional cu câștigurile obținute. Vor ști că au făcut alegerile corecte, deși îndoiala zace mereu înăuntrul lor, indiferent cât de mic e sâmburele. Cei singuri își dragostea vieții până în 2025.

Vărsător

Poate că nicio zodie nu va fi mai ambițioasă decât Vărsătorul în următorii șapte ani. Vor lupta ăn fiecare zi pentru ceea ce cred și își doresc să devină. Veiturile vor crește, cel mai înalt munte pe care îl credeau de netrecut, va fi acum la picioarele lor. Vărsătorii vor deveni adevărați învățători pentru cei din jur care îi vor considera modele de viață!

Pești

Satisfacții, dar și despărțiri, una caldă, alta rece: cam așa vor trece pentru tine următorii șapte ani. E posibil chiar să renunți la unii oameni din viață ta de până acum. Ai mare noroc financiar în perioada 2023-2025, iar relațiile cu rudele sunt tot mai bune. Totuși, există capcane la tot pasul, iar ceea ce vei învăța în acești șapte ani, vor constitui baza a ceea ce vei fi și vei trăi pentru restul vieții.