Horoscop Azi

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 14-20 octombrie 2019. Noroc pentru Săgetătorii singuri, surprize plăcute pentru cei îndrăgostiți

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Noroc în dragoste pentru Săgetătorii singuri, surprize plăcute pentru cei îndrăgostiți. Află ce au pregătit astrele pentru toate zodiile!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Noroc în dragoste pentru Săgetătorii singuri, surprize plăcute pentru cei îndrăgostiți. Află ce au pregătit astrele pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 14-20 octombrie 2019 este dominat de Luna Plină care va avea loc luni în zodia Berbec. Luna Plină din 14 octombrie 2019 va favoriza schimbările în plan personal, va încuraja spiritul de aventură și plăcerea de a risca și îi va ajuta pe cei ce vor face primul pas în relațiile care îi interesează.

Surprizele legate de finanțe sunt posibile marți sau miercuri (când Luna va fi în zodia Taur), dar fiecare decizie trebuie luată cu înțelepciune.

Joi și vineri (cu Luna în Gemeni) vor fi potrivite pentru comunicare și călătorii, iar weekend-ul va fi perfect pentru relaxare în compania familiei. În weekend, Luna va fi în Rac, zodia familiei, a casei și a tradițiilor.

Iată ce au pregătit astrele pentru toate zodiile:

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019 – BERBEC
Berbecii sunt vedetele acestei săptămâni: Luna Plină de luni, 14 octombrie 2019, va avea loc în zodia lor și îi va susține în orice demers oficial, în negocieri sau examene. De asemenea, îi va ajuta să renunțe la persoane sau situații ”toxice” din viața lor.

Totuși, în această perioadă, nativilor li se recomandă prudență în relațiile cu autoritățile sau cu instituțiile financiare pentru că impulsivitatea le poate juca feste și, prin atitudini sau reacții nepotrivite, ”își pot tăia singuri craca de sub picioare”.

În cuplu, pe cât posibil, ar trebui evitate discuțiile despre bani, iar eventualele probleme legate de casă ori familie ar trebui amânate până în weekend.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – TAUR
Pentru Tauri, astrele au pregătit o perioadă favorabilă schimbărilor. S-ar putea ca ocaziile de a străluci în societate să apară pe neașteptate și să le ceară nativilor un răspuns cât mai rapid. Zilele de marți și miercuri pot fi semnificative în acest sens. Tot atunci, nativii pot primi invitații-surpriză de la cineva din străinătate sau pot rezolva o problemă juridică.
În a doua parte a săptămânii, mulți Tauri își vor găsi un job mai bine plătit sau vor fi, în sfârșit, remarcați și apreciați de șefi.

În weekend pot fi stinse mai vechi tensiuni din cuplu, iar în cazul nativilor singuri, o prietenie se poate transforma, pe neașteptate, într-o poveste de dragoste.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – GEMENI
Horoscopul săptămânii anunță, pentru Gemeni, o perioadă de clarificări în ceea ce privește cercul de prieteni, mai ales dacă există probleme legate de bani. De exemplu, în zilele de luni sau marți, nativii pot afla că un prieten încerca să ”îi tragă pe sfoară”.

Mijlocul săptămânii poate aduce, de asemenea, certuri în cuplu din cauza unui prieten pe care nativii vor, neapărat, să îl ajute sau cu care preferă să își petreacă timpul liber. Pentru cei singuri, însă, ziua de joi poate aduce ”oportunități sentimentale”.

În weekend, Gemenii vor primi niște bani pe care îi așteaptă de mult timp și vor fi tentați să îi dea pe cadouri pentru persoana iubită sau copii. Ar fi bine să fie mai chibzuiți!

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – RAC
În prima parte a săptămânii, mulți Raci vor lua în calcul schimbarea carierei, chiar dacă, în acest fel, vor provoca tensiuni în cupłu. S-ar putea ca unii nativi să primească o ofertă foarte avantajoasă, dar care presupune mutarea într-o altă localitate, iar familia să nu fie de acord cu această variantă. Dar, acum, Racii trebuie să învețe să se gândească mai mult la dorințele și planurile lor, și mai puțin la ceilalți…

În plan sentimental, weekend-ul va fi cea mai favorabilă perioadă. Atunci, Luna (principalul lor aliat astral) va fi în armonie cu planeta Iubirii. Iar asta înseamnă afecțiune în cuplu și noroc în iubire pentru cei singuri! Și relațiile Racilor cu proprii copii vor fi favorizate de astre.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – LEU
Leii încep săptămâna cu chef de călătorii, dar s-ar putea ca o problemă de la serviciu să le dea planurile peste cap. Sau tocmai când vor fi gata de plecare, s-ar putea să primească o ofertă de muncă pe care o așteptau de mult timp și să fie invitați la un interviu pentru angajare.

Pentru cei care sunt concentrați pe carieră, horoscopul săptămânii vine cu o atenționare: păstrați echilibrul între dorința de succes și grija pentru sănătatea personală!

În a doua parte a săptămânii, relația cu prietenii le poate aduce multor nativi noroc în afaceri, dar și prilej de distracție și scurte călătorii. Duminică, deși vor fi foarte obosiți, Leii se vor mobiliza și vor lua parte la un eveniment de familie sau vor fi gazde perfecte pentru cineva drag.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – Fecioară
În această săptămână, Fecioarele vor avea bani, dar și cheltuieli mai mari decât au anticipat. De exemplu, s-ar putea ca taxa pentru cursul de engleză al copilului să se mărească peste noapte sau persoana iubită să le ceară niște bani pentru a-și începe o afacere. Din fericire, cineva din familie se va oferi să le ajute sau, la mijlocul săptămânii, un prieten care locuiește în străinătate le va trimite suma de care au nevoie.

Pentru Fecioarele care își doresc un job mai bine plătit sau vor să obțină o mărire de salariu, weekend-ul vine cu șanse, dar și cu protectori sau cu vești bune de la foști colegi.

Tot în weekend (mai exact duminică) pot să apară surprize plăcute și în plan sentimental.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – BALANȚĂ
Balanțele trec printr-o perioadă favorabilă parteneriatelor și colaborărilor, dar trebuie să facă primul pas în relațiile care le interesează și să renunțe la nehotărârea specifică zodiei sau la dorința de a mulțumi pe toată lumea. S-ar putea ca, în prima parte a săptămânii, familia să fie foarte greu de mulțumit sau o problemă legată de locuință să le distragă atenția și să le consume energia.

În plan sentimental, sunt posibile schimbări favorabile. Inclusiv ”îndrăgostiri” la prima vedere.

În plan financiar, surprizele plăcute pot să apară marți, miercuri sau în weekend, dar, atenție, s-ar putea ca apetitul de ”shopping” al Balanțelor să fie ”la cote maxime”.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – SCORPION
În prima parte a săptămânii, Scorpionii sunt încurajați de astre să facă schimbări pozitive în stilul de viață și să se preocupe mai mult de sănătatea personală.

Și viața profesională se va afla în atenția Scorpionilor chiar de luni, când s-ar putea să primească o șansă nesperată de a-și pune în valoare pregătirea și experiența. Dar succesul va depinde în mare măsură de atitudinea lor față de colegi sau subalterni: dacă vor încerca să domine și să dețină controlul, succesul se va diminua în timp.

Dorința de a deține controlul poate provoca tensiuni și în cuplu, în special miercuri și joi. Iar în ultima parte a săptămânii, unii Scorpioni vor avea parte de tentații, iar alții, de declarații.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, săptămâna începe frumos: cu Lună Plină în sectorul Iubirii din astrogramă! Și cu noroc în dragoste pentru cei singuri, cu surprize plăcute pentru cei îndrăgostiți deja și cu ”energie benefică” pentru cei care își doresc să devină părinți!

Marți și miercuri, norocul le surâde în plan financiar Săgetătorilor care își calculează cu maturitate fiecare pas și îmbină spiritul de aventură cu responsabilitatea.

În ultima parte a săptămânii, s-ar putea ca liniștea Săgetătorilor să fie afectată de relația cu o rudă care nu-i prea ”înghite” sau care nu e de acord cu alegerile lor în materie de iubire.

Duminică, nativii vor ”savura” timpul petrecut doar în compania persoanei iubite și a copiilor.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – CAPRICORN
Încă de la începutul săptămânii, Capricornii care vor să facă schimbări de casă ori în casă sunt ajutați de astre, dar s-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu toate planurile sau ideile lor.

Armonia se va reface în cuplu, la mijlocul săptămânii și tot atunci, o șansă în plan profesional va însemna, pentru Capricorni, mai mulți bani și perspective, dar și invidii din partea colegilor și chiar a prietenilor.

În weekend, iubirea le va da târcoale nativilor singuri și le va aduce momente de împlinire nativilor care au, deja, o relație. Tot în weekend, astrele favorizează planurile optimiste pe termen lung privind copiii nativilor Capricorn.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – VĂRSĂTOR
În această săptămână, Vărsătorii se vor bucura de ajutorul prietenilor, atât în plan profesional, cât și în plan personal. Chiar de luni, Luna Plină în zodia Berbec va însemna, pentru ei, vești bune sau invitații la evenimente importante, succes în negocieri sau contracte avantajoase, dar și sprijin din partea unor persoane care dețin putere de decizie și care le pot deveni, în timp, prieteni.

Dar succesul va depinde și de abilitatea nativilor de a anula efectul unor intrigi sau al unor ”capcane” în care unii colegi sau parteneri de afaceri pot încerca să îi atragă.

Mijlocul săptămânii poate aduce soluții la probleme familiale mai vechi, iar weekend-ul poate veni cu vești bune de la copii sau de la cineva din străinătate.

Horoscop Oana Hanganu – săptămâna 14-20 octombrie 2019 – PEȘTI
Pentru Pești, săptămâna începe cu mari șanse în plan financiar și profesional: Luna Plină de luni va avea loc în sectorul profesiei din atrograma lor. Dar în ceea ce privește afacerile cu prietenii, Peștilor li se recomandă să fie precauți, pentru a nu deveni singurii finanțatori ai unui proiect de pe urma căruia vor profita alții.

Joi, un eveniment de familie poate fi motivul pentru care Peștii vor petrece mult timp prin magazine și vor fi tentați să își ”subțieze” conturile. Ar fi bine să reziste tentației pentru că a doua zi vor avea altă stare de spirit…
Iar weekend-ul va fi plin de neprevăzut, inclusiv în plan sentimental (mai ales pentru cei singuri).