Horoscop Azi

Horoscop 13 octombrie 2019. Ziua de duminica aduce reușite pe toate planurile, pentru 3 zodii

Berbec

Ar putea sa iasa in evidenta spiritul vostru competitiv: luati acum o decizie in ciuda unor sfaturi, sugestii, „predici” sau recomandari, caci voi stiti cel mai bine ce vi se potriveste si ce va doriti. Iar rezultatele vor putea intrece foarte bine asteptarile pe care le au ceilalti de la voi.

Taur

O perioada solicitanta pentru voi: sunteti implicati total, fizic si emotional, intr-un proiect nu tocmai usor, v-ati propus poate sa finalizati activitati pana la sosirea zilelor reci. Ramane, totusi, sa va ingrijiti si de voi, de sanatate, sa nu lasati sa se agraveze eventuale probleme.

Gemeni

Zile destul de fericite pentru voi in care preferati sa nu vedeti oboseala, consumul fizic sau nervos si eventuale riscuri, ci va bucurati de aventura cunoasterii, a experientelor practice, de toate cele pe care incepeti sa le vedeti cu ochii sufletului.

Rac

Familia este sursă ta principala de energie pozitivă. Cât timp primeşti de la cei dragi atâta iubire necondiţionată şi, mai presus de toate, atâta înţelegere, eşti capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce va apropie mai mult, leagă şi mai frumos relaţiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viaţă de familie reuşită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înţelegerea dintre voi, încât nimic nu ţi se pare mai minunat decât să faci totul pentru şi alături de cei dragi. Eşti recunoscător pentru felul cum te completează în toate!

Leu

Investeşti multă pasiune în confortul locuinţei tale, pentru că aici te simţi cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumuseţării spaţiului în care te afli, orice acţiune prin care măreşti confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente şi asupra tonusului tău general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit şi luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, că atare primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când intri într-un spaţiu nou, e să faci curăţenie. Un cât de mic artificiu de decor va face chiar şi din cel mai tern spaţiu, un loc de vis!

Fecioara

Pe parcursul unor proiecte mai vin şi momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l priveşti că pe un eşec, ci că pe un preţ care merită plătit. Sunt momente când spui da la ceva la care, altă dată, ai fi spus tare nu, sunt şi situaţii la care trebuie să renunţi deşi tare ai fi vrut să le continui. Sunt şi momente când suporţi idei, oameni sau stări de lucruri cu care nu eşti de acord cu nici un chip, dar n-ai încotro. Ai răbdare, toate acestea îşi vor arată latura constructivă şi frumoasă într-un final, că atare nu le lua în tragic, ci că pe nişte îndrumări în beneficiul tău. Nu imediat, însă!

Balanţă

Dai dovadă de totală încredere faţă de planurile pe care le dezvolţi pas cu pas. Nici urmă de îndoială, nici un semn de întrebare cu privire la direcţia în care mergi şi cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, tu vorbeşti despre planul tău că şi cum ar fi deja împlinit, scopul atins, şi e perfect aşa, pentru că tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Şi când eşti atât de sigur pe ele, nu mai e decât o chestiune de timp până la ele! Eşti călăuzit de propria intuiţie spre roade excelente, care parcă deja se prefigurează la orizont în cea mai benefică formă.

Scorpion

Te întâlneşti cu oameni care, aparent, sunt în toate minţile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îţi dai seama că sunt obsedaţi de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în faţă unor situaţii pe care tu le tratezi mult mai lejer. Evita astfel de medii, dacă nu vrei să te împovărezi fără rost de griji inutile şi obsesii care nu te reprezintă. Ei te-ar putea influenţă negativ, pentru că ei văd duşmani şi pericole la tot pasul. Tu priveşti lucrurile cu un dram de detaşare, de umor, că şi cum ar fi ceva uşor de trecut, dar ei au impresia că pică cerul pe ei. Le poţi demonstra că nu e deloc adevărat, deci ridică-le tu lor moralul, dacă poţi!

Săgetător

Eşti mulţumit de urmările unei decizii mai vechi, care da acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce a generat ulterior mari schimbări în viaţă ta, iar acum poţi vedea cu ochii tăi aceste urmări pozitive.

Te feliciţi pentru faptul că ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în faţă viitorului, pentru că, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum şi ai devenit altul! Dacă ai fi fost comod şi ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înţelepte cu efecte grozave pe termen lung. Ţine-o tot aşa, într-o continuă transformare în bine!

Capricorn

Unii sunt nervoşi şi îşi eliberează răutăţile pe oricine le cade în plasa, iar azi se pare că tu eşti în colimatorul lor. Nu te încarcă inutil de energiile lor negative care îţi pot face mult rău, deci cel mai bine ar fi să nu le dai satisfacţie, să-i ignori, să-ţi ţii la respect, pentru că ei abia aşteaptă o nouă victima în tirul lor. Nu eşti tu acela, că atare nu acceptă să consumi otravă aruncată de ei pe oricine.

E problema lor de ce sunt atât de nervoşi, dar tu ce vină ai să captezi tot ce dau ei afară cu răutate? Abordează o atitudine rece, indiferenţă, impasibilă, că să le arăţi că pe ţine nu te poate atinge nimic din ploaia lor de cuvinte aspre. Nu pune la suflet şi nici nu le răspunde la provocări!

Vărsător

Analizează-ţi un pic gândurile şi raţionamentele şi ai să descoperi cât de mult le-ai împovărat cu griji şi pesimism. Le vezi pe toate într-o tentă panicardă, negativistă,d e parcă nu ai speră nimic bun de la ceea ce faci, dar cu siguranţă e o atitudine greşită.

Mult mai uşor s-ar aranja toate dacă l-ai lua pe da şi pe pot în braţe, pentru că acum te laşi influenţat de aspecte care nici măcar nu există, dar care te îngrijorează fără motiv. Alungă aceste temeri inutile care nu merită absolut deloc atenţie, şi revino cu picioarele pe pământ, descoperind cât de multe instrumente constructive ai la dispoziţie. Poţi tot ce-ţi pui în minte!

Peşti

Duci după ţine amintiri pe care le-ai stocat în memorie într-o formă falsă, deci sigur eşti indus în eroare de senzaţii greşit interpretate, de amăgiri, de situaţii neadevărate din trecut. E vremea să te trezeşti la realitate şi să vezi lucrurile exact aşa cum sunt ele, fără să mai inventezi nimic, fără să te mai laşi influenţat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pistă falsă.

Nu crede nimic din ceea ce îţi aminteşti tu din alte timpuri, ci detaşează-te de acele vremuri, pentru că nu ai păstrat în amintire cele mai corecte informaţii. Tot ce revine acum în minte sunt informaţii greşit memorate, şi ar fi nevoie de o mai atentă investigare a acestor date pe care le tot duci după ţine. Nu mai sunt demult valabile, dar tu tot pe ele te bazezi.