Horoscop Azi

Horoscop Camelia Pătrășcanu, până la finalul anului. Nativii care au de suferit

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru tot restul anului. Până la finalul lui 2019 unele zodii vor ieși în evidență și vor avea parte de surprize plăcute din toate punctele de vedere, în timp ce unii nativi vor avea de suferit.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru restul anului 2019

Berbecii trebuie să ia o decizie importantă privind relația lor sentimentală. În perioada imediat următoare vor avea parte de schimbări importante mai ales în carieră.

Taurii pot începe niște afaceri extraordinare. Unii nativi trebuie să decidă în ce fel continuă povestea lor de dragoste și există șanse de despărțire pentru mulți nativi de pământ.’

Gemenii trebuie să fie atenți în special privind starea lor de sănătate. Riscă să piardă financiar foarte mult în acest an, mai ales că se lasă pe mâna altora.

Racii devin mai pragmatici, mai cerebrali, se poate spune chiar foarte reci în relațiile cu cei din jur. Vor face curățenie în lista prietenilor.

Leii pot avea parte de o ieșire la rampă, de o redescoperire a abilităților lor. Au parte de succes la muncă, deci se anunță un viitor strălucit.

Fecioarele pot întâlni sufletul pereche în acest an. Vor culege roadele muncii din ultima perioadă și au parte, așadar, de multe lucruri frumoase.

Balanțele sunt urmărite de trecut și vor avea tot felul de nemulțumiri în perioada imediat următoare. Pentru acești nativi lucrurile pot scăpa de sub control ușor.

Scorpionii ar fi mai bine să rupă niște relații decât să le prelungească. Vor lua și ei decizii care le vor marca viitorul pentru mulți ani.

Săgetătorii vor fi nevoiți să muncească mai mult pentru bani și vor primi ajutor în acest sens de la cine nu se așteaptă.

Capricornii vor învăța să fie mai înțelepți cînd vor lua anumite decizii. Vor dezvolta un business pe cont propriu și vor avea parte de multe momente unice.

Vărsătorii vor sta bine la capitolul carieră, iar cea mai favorabilă perioadă a vieții lor se anunță din iulie încolo.

Peștii au șanse mari să găsească un ghid spiritual, un guru care să îi ajute să depășească episoadele depresive.