Horoscop Azi

Neti Sandu ne spune care sunt zodiile ce vor avea noroc cu carul! Ei vor trage lozul cel mare în anii următori

Fericire, noroc, bunastare. Sunt doar cateva dintre atributele care vor caracteriza viata anumitor zodii in urmatorii 5 ani.

Sagetator

Culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, cand ai tras pe branci si ai avut impresia ca toata munca ta e inutila.

Sunt ani extrem de prolifici, in care vei inregistra succes dupa succes.

Veniturile tale vor creste constant, vei capata o pozitie sociala foarte buna, cu vizibilitate mare. Nu e exclus sa iti maresti familia aducand pe lume un copil.

Urmatorii 5 ani sunt, practic, perfecti pentru intemeierea unei familii, daca nu ai facut-o pana acum.

E o perioada extrem de prolifica, in care pui mare pret pe implinirea personala, pe fericire. Castigi multi bani, iti conturezi o buna reputatie.

Gemeni

Urmatorii 5 ani sunt ideali pentru flirt si iubire. In 2019, ai putea primi o mostenire sau ai putea da lovitura in afaceri.

Apoi pana in 2022 vei reusi sa atingi apogeul carierei careia i-ai dedicat ultimii cel putin 10 ani din viata. Popularitatea ta este in crestere, ai succes pe toate planurile si iti lipsesc grijile financiare.

E o perioada incarcata de experiente pozitive, in care ti-ai putea indeplini un vis, fie legat de cariera, fie de viata personala. De asemenea, ti-ai putea achizitiona o locuinta.

Varsator

Anii care vin aduc cu sine o imbunatatire a relatiilor de orice tip. Cele de familie devin tot mai puternice. In urmatorii 5 ani, te poti astepta la mult succes si recunoastere din partea apropiatilor.

E o perioada ideala pentru calatorii internationale si pentru a participa la diverse cursuri.

Iti vei schimba inclusiv domeniul de activitate ori iti vei deschide propria ta afacere, dupa o idee care se va dovedi de succes. E, practic, o noua faza a vietii tale, extrem de prolifica, in care ti se intampla numai lucruri bune.