Horoscop Azi

Mihai Voropchievici – Un alt fel de Horoscop pentru anul 2020. Viitorul suna bine pentru acesti nativi

Horoscop 2020 Mihai Voropchievici, realizat de numerolog la Antena 3. Previziunile au fost făcute pe baza zodiacului istalian. Alege grupa de care aparții în funcție de data nașterii.

Horoscop Mihai Voropchievici – Horoscop Italian
Grupa A – Provocari, schimbari, iubire, casatorie, un mare deschisatori de drumuri pentru anul viitor, te va determina sa te intorci la radacini. Vrei sa vezi de unde provii in 2020. Casatoria, familia si familia for fi prioritare. Aducerea unui copilului pe lume este o prioritate.

Grupa B – An colosal din punct de vedere spocial si profesional. Schimbarile nu vor fi dramatatice, dar vei traiti de mutlte ori momente in care te bazezi de prietenii. In 2020 vei afla ca cei din jurul tau te sustin. Cei care-si doresc sa evolueze pe plan spiritual.

Grupa C – Vindecarea, asumarea lectiilor in 2020, se trece intr-o alta dimensiune, intri intr-un nou ciclu de viata, vine o schimbare reconstructiva. Cei care au relatii sunt super ok, cei de la inceput pot auzi clopote de nunta. Profesional si financiar este demonstratia ca ai aprofundat niste cunostinte pe care poti sa le expui.

Grupa D – Un an excelent, energia si eforturile se pot intersecta cu banii si planurile, ai atatea energie incat nu vei fi haotic. Sănătatea trebuie să fie atent monitorizata pentru toate grupele, dar mai ales pentru voi. Pentru cei singuri care nu și-au găsit iubirea, vor avea mari surpize în horoscop 2020. Relatiile care se intemeiază anul viitor sunt temeinice.

Grupa E – An minunat pentru cei minunat cu aceste zile, se elibereaza de greseli, vor simti o transata chemare să ia decizii radicale, sfatul este să nu ezitati sa va ascultati. Nu va puteti baga in tipare, ca altii. Reusiti sa faceti orice, anul viitor. Atentionare, cei din grupa aceasta au un sfat important, daca cei care rup o relatie dupa 30-35 de ani rup o relatie, o vor mai lega alta pe vecie.