Horoscop Azi

Horoscopul iubirii pentru iarna 2019

Lunile de iarnă sunt perfecte pentru a ne îndrăgosti sau pentru a petrece cât mai mult timp în brațele celor iubiți. Veselia primilor fulgi de zăpadă, magia sărbătorilor, zilele friguroase și nopțile lungi, toate ne îndeamnă la dragoste. Evenimentele astrale de la începutul iernii vor influența destinul amoros al fiecărei zodii.

Conjuncțiile dintre Venus și Lună din noiembrie și decembrie vor aduce emoții tulburătoare în relații, în vreme ce eclipsa solară din 26 decembrie va aduce răsturnări neașteptate de situație pentru unele cupluri. Iată de ce horoscopul iubirii pentru lunile care urmează este atât de așteptat.

Iată ce surprize romantice aduce iarna fiecărei zodii!

Berbecul dorește independență
Iarna aceasta, Berbecul se află sub semnul independenței și al experiențelor inedite, de aceea s-ar putea ca relațiile mai vechi să devină instabile. Dacă există suficientă iubire, lucrurile își vor regăsi făgașul normal către sfârșitul lui 2019, în perioada de reconectare specifică sărbătorilor. Dar unele cupluri s-ar putea să-și spună adio în decembrie, pentru că Berbecii simt că s-au plafonat în relație și că mai au multe de descoperit.

În plus, dacă partenerii le-au greșit frecvent și sunt multe resentimente acumulate în legăturile lor amoroase, unii Berbeci se vor arunca în relații noi, doar pentru a se vindeca de vechile răni. Venus în conjuncție cu Luna va răscoli sentimente și va reînnoi dorința de libertate a nativilor Berbeci.

Taurul se îndrăgostește
Pentru că acest semn zodiacal este guvernat de Venus, conjuncțiile planetei iubirii cu Jupiter și Luna din noiembrie și decembrie îi va Taurului aduce evenimente romantice marcante. Flirturile și cuceririle nu vor lipsi din această iarnă, dar Taurii nu vor intra în aventuri și infidelități, dacă au o relație de iubire stabilă.

În schimb, pentru Taurii singuri, iarna va fi anotimpul iubirii și se vor încălzi frecvent la flacăra pasiunilor dezlănțuite. Femeile Taur, mai ales, vor fi pline de dorință și sex-appeal, iar bărbații din jurul lor le vor da ocol ca fluturii orbiți de lumina unei lămpi.

Luna Plină din 12 decembrie va crea toate oportunitățile unei mari iubiri pentru nativii Tauri. Așa că, dragi Tauri, în săptămâna 12-19 decembrie, fiți cu ochii în patru, pentru că destinul v-a pregătit surprize grozave!

Gemenii trec la o nouă etapă în cuplu
Dacă Gemenii se află într-o relație de mai multă vreme, Jupiter în conjuncție cu Venus la sfârșitul lui noiembrie va aduce planuri de căsătorie care s-ar putea concretiza la începutul iernii. Energiile pozitive ale lui Mercur în elongație maximă, începând cu 28 noiembrie, vor influența comunicarea cu partenerii și vor aduce mai multă armonie în viața amoroasă a nativilor acestei zodii.

Geamănul aflat la începutul unei legături va trece de la o perioadă de tatonări la un statut mai stabil. Fie se va muta împreună cu persoana iubită, fie îi va cunoaște pe părinții și prietenii acesteia, iar iubirea lor va deveni vizibilă pentru toată lumea. Până în decembrie 2019, Jupiter trece prin casa relațiilor pentru Gemeni, ceea ce aduce o energie nouă, caldă și expansivă în orice parteneriat, dar mai ales în iubire.

Racul este luat prin surprindere de iubire
Pentru nativii Raci, iubirea nu este în prim-plan, așa că Venus se răzbună, prinzându-i în mreje. Pierduți în rutine plictisitoare și treburi cotidiene obositoare, Racii vor descoperi dragostea și o vor simți ca un izvor de prospețime. Se va întâmpla pe nepusă masă, în zilele de la începutul lui decembrie, la o întâlnire cu prietenii, la un târg sau la un teambuilding.

Influențele conjuncției dintre Venus și Jupiter de la sfârșitul lui noiembrie își vor pune amprenta în perioada următoare asupra Racilor, împingându-i realmente în brațele unor persoane pline de farmec și misterioase. Pentru nativii căsătoriți vine o perioadă de revigorare a relației și de vindecare. Saturn continuă să tranziteze Casa Parteneriatului până în 2020, făcând ca legăturile conjugale să se întărească, iar comunicarea în cuplu să devină mai bună.

Leul este deschis aventurilor amoroase
Venus tranzitează în noiembrie aria de romantism a Leului, ceea ce va face ca farmecul nativilor acestei zodii să fie exploziv, iar deschiderea lor pentru iubire să devină maximă. Este o perioadă jucăușă, plină de erotism, înclinată către aventură și relații de dragoste întâmplătoare. Puterea de atracție a Leului este dezlănțuită, iar caracterul sălbatic al iubirii sale se face simțit în orice legătură.

După 23-24 noiembrie, iubirea apare la tot pasul în calea Leului, când Venus și Jupiter se aliniază în sectorul de dragoste al zodiei. Perioada 11-22 decembrie este încărcată de oportunități erotice, iar dorințele nativilor Lei sunt pe măsura ofertelor exterioare. Relațiile stabile s-ar putea să aibă de suferit, din cauza exuberanței amoroase a Leilor. Cu siguranță vor sări scântei în iarna ce urmează, ba chiar vor avea parte de despărțiri, dacă nativii Lei nu acoperă cu atenție urmele escapadelor lor amoroase.

Fecioara se concentrează pe iubirea familială
Deși este deschisă oportunităților romantice, Fecioara are o dispoziție ceva mai casnică în lunile care urmează și se concentrează în special pe partenerul actual. Chiar dacă pasiunea nu mai este la cote maxime, Fecioarele vor încerca să reaprindă flacăra atracției și să se bucure de momente de tandrețe. În decembrie, nativii zodiei vor gândi tot felul de surprize, pentru a aduce un aer de prospețime și bucurie în relația lor.

După data de 28 noiembrie, Mercur aflat în punctul maxim de elongație, vizibil pe cer dimineața, înainte de răsăritul soarelui, va insufla comunicare și bună înțelegere între Fecioare și partenerii lor. Jupiter continuă să sporească nivelul de calm și fericire în familie, crescând senzația de confort și încrederea Fecioarelor în ele însele.

Balanțele sunt rebele și nonconformiste în dragoste
Iarna aceasta va aduce un suflu de schimbare pentru Balanțe, înclinând talerul către o atitudine mai năvalnică și mai aventuroasă. După lungi perioade în care s-au orientat către relații cât mai stabile, Balanțele aleg să se comporte în moduri care le contrazic firea echilibrată. Chiar dacă o fac doar experimental, schimbările nu vor întârzia să apară.

Noi interese de dragoste se nasc pe neașteptate, pentru că îndrăzneala Balanței devine un stimulent pentru potențiali parteneri. Fără să mai caute o legătură constantă, Balanțele se vor abandona în voia plăcerilor de moment și vor descoperi „delicii” la care nici nu au visat. Unii nativi își vor schimba radical viziunea față de sexualitate și nu vor mai avea prejudecăți și tabuuri.

Scorpionul se simte confuz în relațiile romantice
Pentru Scorpion, lunile de iarnă vor aduce confuzie, dar și uimire și încântare în ce privește posibilitățile romantice. Lumea sa controlată și bine pusă la punct va fi dată peste cap de influențe astrale contradictorii, pentru că Venus în conjuncție cu Jupiter pledează pentru relații stabile și lucide, în vreme ce conjuncția dintre Venus și Lună răscolește sentimente și dorințe ascunse.

Plăcerea pe care o va resimți din anumite întâlniri, din flirturi și acceptarea avansurilor unor persoane seducătoare îi va face pe Scorpioni să se simtă oarecum vinovați față de partenerii stabili. Dar nu vor ezita să-și procure din nou astfel de plăceri, evadând din ce în ce mai des din spațiul familial și conjugal pentru întâlniri nonconformiste, concerte și diverse alte evenimente. Sunt sentimente noi și extrem de plăcute, care vor face ca viziunea Scorpionului față de aventuri să se schimbe în iarna acestui an.

Săgetătorul vrea angajament și fidelitate
Pentru Săgetător, această iarnă va aduce dorința de statornicie în relație. Cu alte cuvinte, nativii Săgetători vor fi însuflețiți mai mult decât oricând de dorințe tradiționale și de nevoia unei relații stabile. Luna Plină din 12 decembrie ar putea răspunde acestor necesități ale Săgetătorului, aducând propuneri și angajamente pe termen lung din partea persoanelor iubite. Dar, pentru unele cupluri, conjuncția din 29 decembrie dintre Venus și Lună ar putea însemna sfârșitul relației. Pentru că partenerii nu sunt dispuși să-și asume o legătură mai fermă sau să facă promisiuni de lungă durată, Săgetătorii vor pune capăt relațiilor, chiar dacă vor suferi în preajma sărbătorilor. Poate că tot răul este spre bine și anul ce urmează le va aduce o relație mai satisfăcătoare, pe măsura nevoilor lor.

Capricornul face ordine în sentimente
Pentru această zodie, influențele telurice ale iernii vor aduce o nevoie de disciplină și de clarificare a sentimentelor. Nativii angrenați într-o relație ambiguă vor decide să se reorienteze spre noi posibilități, în vreme ce Capricornii aflați de ceva vreme într-o legătură vor pune piciorul în prag și vor cere oficializarea ei. Așadar, în următoarea perioadă, Capricornii fie se vor căsători, fie vor decide să divorțeze, dacă lucrurile nu merg așa cum își doresc.

Stresul și negativitatea vor influența comunicarea cu partenerii către sfârșitul lunii noiembrie, dar, pe măsură ce Mercur va avansa pe cer, Capricornii se vor orienta către mesaje mai pozitive, iar dificultățile relaționale se vor rezolva până de sărbători. În orice caz, nativii Capricorn se vor asigura că au cele mai frumoase și romantice momente de Crăciun și de Anul Nou.

Vărsătorul face experimente de dragoste
Pentru nativii Vărsători, plictiseala din ultima perioadă aduce o nevoie acută de a găsi o nouă sursă de distracție. Iată de ce dragostea devine pentru ei un experiment continuu, în care se aruncă fără cenzură și fără prejudecăți. Vinovăția față de parteneri lipsește, fie pentru că aceștia au înșelat, la rândul lor, așteptările Vărsătorilor, fie pentru că firea nonconformistă a acestui semn zodiacal contracarează culpabilitatea.

Pentru Vărsătorii care nu sunt într-o relație stabilă, luna decembrie va fi un carusel de emoții și pasiune, de care se vor bucura din plin. Iar destinul le surâde, pentru că în acest iureș de distracție și tatonări s-ar putea să apară și persoanele care să răspundă nevoii profunde a Vărsătorilor de a fi iubiți și protejați.

Peștii apelează la site-uri de întâlniri
Pentru Pești, relațiile online deschid nenumărate posibilități. Iarna îi va surprinde navigând pe diverse site-uri de dating, în căutarea sufletului pereche. Caracterul jucăuș al Peștilor va ieși la iveală în tot felul de conversații, unele chiar foarte îndrăznețe. Este adevărat că puține dintre aceste discuții romantice sau erotice se vor concretiza cu o întâlnire în lumea reală.

Sub influența lui Mercur retrograd în Pești la sfârșitul lui noiembrie, s-ar putea să prindă contur o aventură de dragoste. Peștii renunță la frici și scrupule și se lasă purtați de valurile iubirii, chiar dacă nu este vorba decât despre câteva zile de plăcere. Sfârșitul de an le aduce o inimă ușoară și multă veselie, indiferent că se află sau nu într-o relație stabilă.