Horoscop Azi

Zodia care pierde totul în anul 2020! Va fi cel mai greu an pentru acești nativi

Zodiile în anul 2020! Vezi cine va avea un an extraordinar, dar şi care este zodia care poate să piardă TOT!

Previziunile astrologilor pentru anul 2020 nu sunt îngrijorătoare. Dimpotrivă! Foarte multe semne zodiacale îşi vor găsi echilibrul şi liniştea. Unii se căsătoresc şi îşi întemeiază familia mult dorită, alţii avansează neaşteptat de mult pe plan profesional.

Spre deosebire de 2019, 2020 va fi un an cu mai puţine evenimente marcante, un an de reflecţie şi de găsire a identităţii spirituale. Totuşi, nativii zodiei Fecioară, atât femeile cât şi bărbaţii, trebuie să fie foarte atenţi căci intuiţia şi precauţia care îi definesc le vor juca feste.

Este posibil să piardă mult şi pe plan financiar dacă nu-şi analizează cu atenţie mişcările!

Da, potrivit specialiştilor, Fecioara va fi de nerecunoscut în 2019. Dacă de obicei sunt precaute şi calculate, în anul care vine este posibil ca fecioarele să se lase conduse de primul impuls. Din păcate, atitudinea aceasta le va cauza probleme grave în relaţii, chiar şi despărţiri, iar situaţia nu va fi roz nici la locul de muncă.

Zodiile în anul 2020! Capricornul are un an extraordinar, plin cu dragoste, nunţi, vacanţe romantice, declaraţii profunde de dragoste şi surprize uluitoare!

Puterea de concentrare caracteristică fecioarelor se va diminua considerabil, la fel şi capacitatea lor de a-şi gestiona bugetul. Este posibil să piardă mult şi pe plan financiar dacă nu-şi analizează cu atenţie mişcările.

În concluzie, ar fi mai bine să nu ia decizii extrem de importante anul viitor şi sub nicio formă să nu acţioneze “la nervi”. În cazul în care se lasă duse de val, consecinţele pot fi aspre.

La polul opus, cu un 2020 excelent se află o altă zodie de pământ. Este vorba despre puternicul şi perseverentul capricorn.

Capricornul va trăi probabil cel mai bun, frumos şi fericit an din viaţa lui. Foarte mulţi dintre nativii acestei zodii vor dobândi un succes solid şi de lungă durată, fără prea mari eforturi, pe plan profesional şi financiar.

Şi pe plan personal Capricornul are un an extraordinar, plin cu dragoste, nunţi, vacanţe romantice, declaraţii profunde de dragoste şi surprize uluitoare. Zodia aceasta va avea parte de atât de multă fericire în 2020 încât cei din jurul ei vor crede că a fost binecuvântată. Ambiţia şi pragmatismul “saturnianului” merg mână în mână cu norocul absolut în anul care vine.