Horoscop Azi

Horoscop săptămânal, 30 septembrie – 6 octombrie. Racii acordă mai multă atenție vieții sentimentale

Berbec

Vrei să faci progrese importante când vine vorba de obiectivele pe care le ai pe plan profesional și, prin urmare, în această săptămână lucrezi mai mult decât în mod normal. În plus, reușești să îți organizezi timpul mai eficient și să îți îndrepți atenția și către persoana iubită.

Taur

Comunici foarte eficient, iar acest lucru te aduce în contact cu tot felul de persoane noi și interesante. Ai parte de o mulțime de conversații profunde care te ajută să privești lucrurile cu mai multă deschidere. Mai mult, înveți să îți controlezi mai bine emoțiile.

Gemeni

Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare, iar entuziasmul și încrederea în propria persoană cresc pe măsură ce le prezinți în fața oamenilor. Mai mult, te gândești din ce în ce mai mult la carieră și muncești mai mult pentru a obține ceea ce îți dorești.

Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la viața sentimentală. În cazul în care ești într-o relație, vrei să ajungi să îți cunoști mai bine partenerul de cuplu. Dacă ești singur, în această săptămână ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant cu care ai multe în comun.

Leu

Te concentrezi mai mult pe tot ce înseamnă familie și casă. Te ocupi de redecorare și petreci timp de calitate alături de cele mai importante persoane din viața ta. În plus, pui la punct un plan de călătorie. Nu mai vrei să faci compromisuri.

Fecioară

Reușești să-ți găsești curajul să discuți despre lucrurile care te-au supărat în ultima vreme, despre modul în care te simți și despre așteptările pe care le ai de la viață, în general. Aceste discuții pe care le ai cu o persoană importantă din viața ta te ajută să privești lucrurile cu mai mult optimism.

Balanță

Această săptămână este despre autocunoaștere și reorganizare. Petreci mult timp singur pentru a reuși să înțelegi cu mai multă claritate lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat și direcția pe care trebuie să o urmezi. Sfârșitul săptămânii vine cu mai multe răspunsuri.

Scorpion

Creativitatea este prezentă în această săptămână și te ajută să găsești rezolvări rapide când vine vorba de problemele care îți ies în cale. În plus, începi să fii mai deschis când vine vorba de modul în care te simți și îți asumi cu mai multă ușurință greșelile.

Săgetător

Simți nevoia să faci o serie de schimbări importante când vine vorba de stilul de viață. Acorzi mai multă atenție sănătății: începi să faci schimbări când vine vorba de obiceiurile alimentare pe care le ai și începi să adopți un stil de viață mai activ.

Capricorn

Vrei să te dezvolți pe plan personal, iar pentru asta trebuie ca prima dată să te reconectezi cu propria persoană. În această săptămână privești cu mai multă deschidere meditația și încerci să înțelegi mai bine dorințele pe care le ai.

Vărsător

Discuți cu persoanele importante din viața ta despre carieră, dorințe și viața sentimentală. Înveți să muncești în echipă și să te eliberezi prin intermediul comunicării. În plus, iei o pauză de la toată munca cu care ești obișnuit și acorzi mai multă atenție relaxării.

Pești

Petreci mult timp cu partenerul de cuplu și vă bucurați de intimitate și conversații lungi și profunde pe subiecte foarte diverse. Munciți, în această săptămână, să rezolvați problemele pe care le-ați avut în ultima perioadă și reușiți să treceți la un nou nivel de înțelegere.