Horoscop Azi

Cele trei zodii NOROCOASE, din horoscop care vor avea un final de an de poveste. Îşi vor schimba, total, destinul

Pentru trei zodii, finalul anului 2019 ar putea veni la pachet cu o nouă viață. Iar asta pentru că destinele se pot schimba într-o singură secundă, cu sau fără voia noastră.

O gând, o privire, un zâmbet și un simplu salut sunt suficiente pentru a da naștere celor mai interesante povești. Genul de povești numai bune de spus nepoților.

Scorpion

Într-o continuă căutare a sufletului pereche, Scorpionii ar putea descoperi cu surprindere că acesta e la doar câțiva pași distanță. Însă pentru asta trebuie să deschidă bine ochii, lucru nu tocmai ușor de făcut într-o lume cu multe posibilități și tot la fel de multe tentații. Momentul zero ar putea veni mai repede decât își imaginează nativii din Scorpion, pesimiști de profesie în timpul liber. Norocul bate insistent la ușă și trebuie puțin curaj pentru a deschide, mai ales că acesta are bizarul obicei de a veni neanunțat, în cele mai nepotrivite momente. Riscă, lucrurile se vor schimba cum nici în cele mai frumoase vise nu îți poți imagina.

Fecioară

Obișnuite să meargă până în pânzele albe atunci când li se pare că au dreptate, Fecioarele ar putea descoperi că există și o a doua cale. Să nu conteaze dacă ai dreptate sau nu, dacă câștigi sau pierzi, ci să faci ceea ce îți dorești cu adevărat, în adâncul sufletului. O grea provocare pentru nativii din această zodie, specialiști în tot ce ține de orgoliu și ambiție, dispuși să sacrifice orice pentru a ajunge în vârf, fie și singuri cuc. Decizia le aparține în totalitate, însă, odată luată, se va transforma într-un bulgăre care în scurt timp va șterge tot în urma lui. Din acel moment, Fecioarele o vor putea lua, din nou, de la zero.

Leu

Leii sunt în stare să aștepte ani întregi momentul potrivit, iar asta nu e doar o calitate extraordinară, ci și un mic blestem. În funcție de ce așteaptă. Dacă ținta e un viitor frumos, atunci cel mai potrivit moment pentru a-l transpune în realitate este acum, nu peste o oră, nu peste o zi, nu săptămâna viitoare. Totul pornește de la o schimbare de mentalitate și de la renunțarea la obiceiuri care s-au dovedit a fi dăunătoare – cum ar fi răbdarea. Nu trebuie să ai răbdare pentru a fi fericit, pentru că te vei plictisi multă vreme. Începe cu lucruri mici, fă-le cât mai bine și mai corect, fii sincer cu tine și renunță la frică. În scurt timp, vei fi altundeva, dar acolo unde trebuie.