Horoscop Azi

HOROSCOP 20 septembrie, cu Camelia Pătrșcanu. Gemenii au parte de declarații de dragoste. Fecioarele câștigă bani

HOROSCOP 20 septembrie Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 20 decembrie. Chef de vorbă. Trebuie să fim inteligenți și receptivi la cezic alții.

HOROSCOP 20 septembrie Berbec – au multe de spus și e apreciat cuvântul lor, dar trebuie să învețe să îi asculte pe ceilalți.

HOROSCOP 20 septembrie Taur – discută despre bani, dar ajung să economisească bani, timp și energie. Sunt foarte isteți.

HOROSCOP 20 septembrie Gemeni – o zi care aduce multe declarații de dragoste. Se pot lăuda puțin.

HOROSCOP 20 septembrie Rac – o zi care aduce discuții în familii sau cu persoane foarte apropiate. Dacă știu să consoleze atnci sunt premianții clasei.

HOROSCOP 20 septembrie Leu – prietenii sunt subliniați azi și au chef de joacă. Flirtează cu plăcere, dar pun accentul pe lucrurile minunate pe care ei le-au făcut.

HOROSCOP 20 septembrie Fecioară – relații bune cu șefii și colegii. Împart succesul cu echipa. Câștigă bani.

HOROSCOP 20 septembrie Balanță – zi care aduce multe informații. Dacă au semne de întrebare, să vorbească cu un specialist.

HOROSCOP 20 septembrie Scorpion – se bazează pe alții și istețimea altora le aduce și lor succes.

HOROSCOP 20 septembrie Săgetător – discuții și negocieri, chiar și cu șefii. Trebuie să fie insistenți.

HOROSCOP 20 septembrie Capricorn – vorbesc de muncă cu persoane tinere și mai puțin îndemânatice și trebuie să le explice.

HOROSCOP 20 septembrie Vărsător – muncesc în prima parte a zilei, dar rup totul pe parcurs pentru că unele sarcini nu le plac deloc.

HOROSCOP 20 septembrie Pești – stau ăn banca lor. Îi pot susține pe cei care stau în față.