Horoscop Azi

Zodiile norocoase in 2019: Sunt protejate de astre pana la finalul anului

Horoscopul estic spune ca in fiecare an anumite semne ale zodiacului se dovedesc a fi norocoase. Afla daca semnul tau zodiacal se afla pe lista celor norocosi in 2019.

Daca nu v-ati gasit semnul zodiacal in lista celor norocosi, nu trebuie sa fiti tristi sau dezamagiti.

Cei care nu se numara printre cei norocosi, ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a-si gasi fericirea. Poate urmatorul an va fi al lor. Astrele pot oferi multe surprize.

Iata cele mai norocoase semne zodiacale:

Sagetator
Astrologii au decis ca acest semn zodiacal este castigatorul anului. Cu Jupiter, Marele Benefic intors acasa, anul 2019 este anul cadou pentru Sagetatori.

Au trecut prin multe probleme in 2018, dar in 2019 vor fi rasfatati si vor avea parte de multe realizari in cariera.

O mica problema ar fi la Sagetatori, ar trebuie sa fie putin mai atenti la sanatate. Din toamna chiar si viata personala se schimba, s-ar putea sa apara cineva special in viata voastra.

Taur
Taurul in 2019 va avea o multime de momente placute, in special in domeniul afacerilor. La inceputul anului o sa va ganditi putin si la trecutul vostru, resetati povara negativa.

Astrologii si specialistii ii sfatuiesc pe tauri sa nu faca schimbari drastice- universul le va face ajustari in viata reprezentantilor acestui semn zodiacal.

Stelele si planetele vor salva taurul de experiente inutile in 2019. Va fi un an calm, dar trebuie sa lucrati un pic la singuratate.

Anul 2019 ii va ajuta pe tauri sa isi rezolve cele mai importante sarcini. Vor avea multe oportunitati si nu trebuie sa rateze nimic. Nu vor fi probleme majore de sanatate.

Scorpionul
Energia vitala a scorpionului va fi in crestere pe parcursul celor 12 luni. Acesta este un timp nefavorabil pentru amanare si lenevie. Este timpul marilor realizari. Scorpionii vor avea noroc in dragoste si la locul de munca.

Astrele vor afecta in mod pozitiv situatia financiara a scorpionilor. Daca aveti bani, ii puteti cheltui pe lucruri scumpe.

Leul

Astrele au un efect favorabil asupra leilor. Anul 2019 va fi extrem de favorabil in domeniul afacerilor, treburilor casnice, reparatiilor si achizitiilor de proprietati.

Timpul este marcat de o crestere creativa care ii ajuta pe leii sa ia decizii nestandardizate si eficiente. Asemeni tranzactiilor financiare, si dragostea va avea succes in 2019.