Horoscop Azi

3 zodii care vor ajunge la despărțire până în 2020. Relația lor se va termina în lacrimi

Incepem cele mai multe relații energizati de necunoscut, dornici să descoperim ce ne poate oferi noul partener. Atunci când o relație se termină pe neașteptate, suntem nevoiți să abandonăm nu numai ceea ce a fost, dar și speranțele noastre pentru ceea ce ar fi putut fi. În loc de visuri și planuri de viitor, rămânem cu un gol în inimă și cu lacrimi în suflet.

Pentru 3 dintre semnele zodiacale, planetele și astrele vor aduce influențe nefavorabile la sfârșitul acestui an, pecetluind o ruptură dureroasă. În loc să traverseze spre noul an cu speranțe și gânduri de iubire, vor întâmpina sărbătorile cu inima frântă. Singura alinare este gândul că tot răul va duce, poate, spre mai bine și vor găsi fericirea în anul care urmează.

Iată care sunt cele 3 zodii care vor ajunge la despărțire până în 2020!

Taurul sfârșește anul în lacrimi
Taurul este guvernat de Venus și nativele acestei zodii sunt vrăjite atunci când se îndrăgostesc. În timpul unei relații, femeile Taur sunt generoase și senzuale, putând să sacrifice orice pentru partenerul lor. Taurul este un semn fix și suportă foarte greu schimbarea. Adesea, femeile Taur au tendința să tragă de o relație, chiar dacă simt că nu mai au nimic de împărtășit cu persoana de lângă ele.

Sunt gata să lupte pentru iluziile pe care le-au avut cândva, în ciuda oricărei evidențe, chiar și atunci când sfârșitul devine inevitabil. Cu toate acestea, după ce decizia a fost luată, pentru Taur nu mai este loc de întoarcere. Chiar dacă nu a inițiat ea despărțirea și încă mai ține la partener, femeia Taur nu mai deschide ușile pe care le-a zăvorât după plecarea acestuia.

Loialitatea este esențială pentru ea și, atunci când este trădată, relația se va sfârși cu furie și lacrimi. Este un an al încercărilor pentru Taur și va avea multe zile de suferință și dor. Chiar și Taurii căsătoriți de ani întregi vor spune adio celor pe care i-au iubit cândva. Însă ceea ce femeile Taur trebuie să știe este că această despărțire face parte dintr-un plan mai mare de schimbare, care începe pentru ele odată cu anul ce urmează. În cazul lor, sfârșitul unei relații va aduce, după sine, compensații nebănuite și un viitor mai bun.

Racul spune stop unei iubiri stinse
Racul este un semn de apă, extrem de sensibil, care se retrage mereu în interiorul său protector atunci când este rănit. De multe ori, femeia Rac își revine după o astfel de perioadă de retragere. De data aceasta însă, relația sa nu mai poate fi reparată. O persoană din zodia Racului intră într-o relație cu multă seriozitate și dăruire. Chiar și atunci când semnele prevestitoare ale unei despărțiri se înmulțesc, Racul închide ochii și speră într-o minune, care îi va salva relația. Dar nu toate legăturile sunt menite să dureze pentru totdeauna.

Sfârșitul lui 2019 aduce pentru mulți Raci o revelație amară: iubirea față de partenerii lor s-a stins de mult. Poate că au fost răniți deseori, poate că au experimentat trădarea și singurătatea. Cert este că Racii sunt deciși să pună capăt acestei legături golite de sentiment. Iar odată hotărârea luată, femeile Rac nu mai revin asupra ei.

Pentru a se proteja, ele vor stabili granițe și nu vor mai asculta rugămințile sau justificările foștilor parteneri. Înainte de a trece în noul an, mulți Raci vor avea nevoie de sprijinul prietenilor și al familiei, pentru a trece peste suferința despărțirii și a-și regăsi echilibrul.

Vărsătorul nu mai suportă trădarea
Ultimul semn de aer al zodiacului, Vărsătorii sunt recunoscuți pentru abordarea lor nonconformistă asupra vieții și relațiilor. Adesea, femeile din zodia Vărsătorului cu greu reușesc să aibă o relație stabilă, dar dacă își găsesc alesul, merg până în pânzele albe pentru a-și păstra relația.

Chiar și atunci când partenerul face greșeli după greșeli și îi trădează încrederea, femeia Vărsător acceptă să rămână împreună cu acesta, pentru că are o gândire diferită de a altor persoane. Dar, până la urmă, răbdarea ei ajunge la sfârșit și se decide să încheie relația, indiferent de câtă vreme durează.

Interesant este faptul că ia această decizie într-un mod foarte rațional, analizând îndeaproape succesele și eșecurile relației și concluzionând că nu mai trebuie să continue. Această abordare poate părea detașată, dar este singura manieră în care Vărsătorul poate face față despărțirii.

Sensibil și singur în interiorul său, acest semn zodiacal complicat va continua „să sângereze” multă vreme după ce relația s-a încheiat. Chiar dacă nu cere ajutorul celor din jur, Vărsătorul va avea nevoie de multă atenție și afecțiune din partea celor apropiați, pentru a se vindeca după ruptura de la sfârșitul acestui an.