Horoscop Azi

Care sunt principalele defecte ale zodiilor. Berbecii sunt impulsivi și aroganți

Astrele ne arată cum pot influența personalitățile zodiilor și care sunt principalele defecte ale acestora. Află care sunt defectele fiecărei zodii în parte.

Ca fiecare dintre noi, orice persoană reprezintă suma calităților și defectelor sale. E drept că nu toți apreciem sinceritatea, dar este util să auzim din când în când care sunt și defectele noastre. Poate nu știai acest lucru, dar astrele pot influența ce defecte poate avea fiecare zodie. Iată care sunt principalele efecte ale zodiilor.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Berbec
Berbecul este extrem de încăpățânat și de multe ori de-a dreptul îndărătnic, uneori răutăcios şi răzbunător. Nativul din această zodie e convins că e cel mai deştept şi crede că le ştie pe toate. Este genul de persoană care se bagă în faţă la cozi şi apoi râde de cei care respectă regulile şi stau la rând. Se spune că nu vei cunoaşte atâta durere până când nu te răneşte un Berbec. El nu cedează şi este foarte războinic, aşa că dacă intri într-un conflict cu el sau ai o confruntare, s-ar putea să te trezeşti fugind.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Taur
Taurul poate fi egoist uneori. De cele mai multe ori e pus pe harţă, mereu furios. Dacă vrea un lucru îl poate obține imediat, fie că e vorba de lucrurile altora. Trece rapid prin viaţă, consumând totul în calea lui. Taurul îşi critică copiii, părinţii, animalele, orice.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Gemeni
Nativul din zodia Gemeni are o personalitate dublă. Îşi schimbă părerile, nu ştie niciodată ce vrea. Cel născut în zodia Gemeni minte foarte mult, uneori îţi face impresia că e nebun. Poate fi un partener de cuplu foarte incomod pentru că nu ştie nici el ce sentimente are.
Dacă nativul din zodia Gemeni e deranjat sau înfuriat, ei aruncă cu cele mai dure lucruri posibile de spus.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Rac
Racul se plânge, face nazuri, se gândeşte şi se răzgândeşte, e nervos. Din când în când, în funcţie de poziţia lunii, devine de-a dreptul nebun. Orice ai face, Racul nu e niciodată mulţumit, spunând ba că nu-l ajuţi suficient, ba că te mişti cam încet. Nu este de încredere pentru că are impresia că e centrul universului şi, astfel, îi tratează pe cei din jur ca pe nişte gunoaie.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Leu
De cele mai multe ori, Leul se comportă ca o bestie cu cei din jur. Are prea multă încredere în sine. El are nevoie permanent de atenţie şi îngrijire, dar nu oferă nimic în schimb. Vrea să fie mângâiat, lăudat, adorat. Însă când e rândul lui să facă ceva pentru cineva, găseşte tot felul de scuze. Atunci când se simte agresat sau insultat, Leul nu stă pe gânduri şi trece la acţiune. Egoul lui este atât de fragil, încât dacă te uiţi la el într-un mod greşit, el e capabil să pună capăt prieteniei cu tine fără să-ţi dea vreo explicaţie.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Fecioară
Nativul din Fecioară poate fi plictisitor. E obsedat de curăţenie, de corectitudine, foarte mofturos şi extrem de tipicar. Nimic nu e suficient de bun pentru el. Când are nevoie de ceva de la tine, eşti perfect, când nu îi mai foloseşte la nimic începe să te critice. Nativul din zodia Fecioară critică şi insultele groaznice sunt de vină. Fecioara pare că te urăşte şi te va face să o urăşti şi tu.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Balanță
Nativul din zodia Balanță tot încearcă să facă lucrurile aşa cum trebuie, dar niciodată nu reuşeşte. Mai adaugă puţin aici, apoi încă puţin dincolo, mai de aici, până când strică total proiectul la care s-a chinuit o grămadă. Îşi doreşte mereu mai mult, mai multă iubire, mai multe haine, mai mulţi bani, mai mulţi oameni în jur. Balanţa îşi petrece fiecare zi din viaţă afişând un zâmbet larg şi o amabilitate exagerată, însă nu ştie că va sfârşi prin a-şi reprima sentimentele adevărate. De regulă, Balanţa refulează prin o mulţime de emoţii negative şi o furie ieşită din comun.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Scorpion
Scorpionul este o ființă răutăcioasă, parşivă. Este gata oricând să te calce în picioare dacă va câştiga ceva din asta. Scorpionul este sadic. Uneori este distractiv şi sexy, dar alteori, trebuie să te fereşti din calea lui. El nu este deloc stabil şi are nevoie de agresivitate. Are nevoie de conflicte şi de negativitate pentru a funcţiona.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Săgetător
Săgetătorul nu știe să se comporte în societate. Este de o cruzime rar întâlnită. Şi nu e vorba că ar fi ingenuu sau sincer, ci pur şi simplu e lipsit de bun simţ şi educaţie. În plus, pare că poartă ochelari de cal şi nu vede nici în dreapta, nici în stânga, părerile lui fiind singurele care contează. Cu toate astea, când unui Săgetător i se pune pata pe tine, s-a terminat totul. El nu te va insulta, ci te va scoate din viaţa lui definitiv.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Capricorn
Capricornul este un parşiv care, într-adevăr ajunge mereu în vârful muntelui, dar n-ai vrea să ştii de ce e în stare pentru asta. Capricornul este gata oricând să se folosească de tine, să abuzeze de tine ca să obţină ce vrea. Extrem de ambiţios, dar şi răbdător, e gata să aştepte o eternitate ca să-şi împlinească scopurile. Atunci când vrea să transmită un mesaj radical de putere, el o va face doar dacă se află într-o mulţime în care toţi simt acelaşi lucru ca şi el.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Vărsător
Pe Vărsător îl interesează doar să se simtă bine aici, acum şi atât. El este total iresponsabil, nu se gândeşte niciun moment că acţiunile lui ar putea să rănească pe cineva sau să-l afecteze chiar pe el, în viitor. Îşi petrece mult timp făcând planuri complicate, pentru ca a doua zi să le încalce fără să stea pe gânduri. Vărsătorul minte pentru a obţine ceea ce vrea. Dacă îl confrunţi, va minţi si mai mult, spunându-ţi că te înşeli.

Horoscop – Care sunt principalele defecte ale zodiilor – Pești
Nativul din zodia Pești este mereu pierdut şi pare că umblă prin viaţă fără scop. Mereu confuz şi dezorientat, nu se poate concentra nici măcar o secundă pe scopul lui. Nativul din zodia Pești va găsi o modalitate de a perturba distracţia altora atunci când lor nu le convine ceva. Când dau o petrecere, toată lumea este invitată şi i se promite o experienţă mizerabilă din partea lui.