Horoscop Azi

Horoscopul evoluției spirituale. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit ce karmă are fiecare zodie

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au făcut Horoscopul evoluției spirituale pentru fiecare zodie și au dezvăluit ce karmă are fiecare nativ, la Antena 3. „Există o lege a karmei, iar karma ne influențează starea de spirit, gândurile, atitudinea. Venim cu o karmă dintr-o viață anterioară și o putem curăța, dacă este negativă”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru – Karma Berbecului are mai multe culori

Berbec – Karma lui are multe culori, care denotă agresivitate și impulsivitate. Aceste persoane s-ar putea să nu poată să se exteriorizeze și să se ascundă în lumea lor. Berbecii poartă de cele mai multe ori o karmă în societate.

Taurii – Pentru ei, karma se axează pe putere. Sunt printre materialiștii zodiacului. Viața lor profesională este importantă pentru ei. Nativul Taur iubește călătoriile, luxul și vrea să aibă parte de ce este mai bun.

Gemenii – karma lui e centrată pe înțelegere, comunicare și prietenie. Bărbații Gemeni sunt prietenoși, vorbesc mult și își fac prieteni. Cei născuți în această zodie ar face orice pentru a salva un apropiat de la ananghie.

Racii – în karma lor viețile anterioare joacă un rol important. Încrederea contează mult pentru ei. Au o viață cu tabuuri. Ei le hrănesc și le crează. Racul e sensibil și ușor de lezat.

Leul – Face referire tot timpul la intelectualitate și nu își interiorizează sentimentele. Vrea să fie puternic și insensibil, dar e de o bunătate rar întâlnită.

Fecioară – karmă încărcată. Relații eșuate care le-au rănit grav. Nativul acestei zodii trebuie să învețe să lase trecutul în spate.

Balanță – Are probleme cu viața amoroasă. E posibil ca temerile din viața anterioară să nu îi dea voie să se dezvolte. Se recomandă karmic să învețe să prindă curaj.

Scorpion – Are o personalitate extraordinară. Trebuie să învețe că problemele cu cei din jurul său să scape de ele. Altfel, va rămâne mai singuratic.

Săgetător – Au o karmă bogată, prin spiritul lor liber au trecut prin multe încercări. Ca să nu mai aibă probleme, trebuie să învețe să își confrunte problemele și să aibă încredere în propria persoană.

Capricornul, care e o fire dificilă, are o karmă grea. Încearcă să își aleagă prieteni mai slabi, de care să se folosească. Neliniștea și viciile pe care le are apasă greu pe personalitate.

Vărsător – Vin cu încărcături cu ciudate din viețile anterioare. Prin nonconformismul lor pot să facă greșeli. Prietenia se dezvoltă la rang de artă cu ei.

Pești – karme fantastice. Ei sunt cam la ultima reîncarnare și au adunat tot. Pot da dovadă de altruism maxim. Ca să își înțeleagă karma, să nu mai ia oamenii cum li se pare că sunt.