Horoscop Azi

Horoscop zilnic pentru miercuri, 21 august 2019. Leii si Gemenii primesc ajutor de la astre, Scorpionii au probleme

Horoscopul zilnic din 21 august 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Berbec

Intuiție. În această zi, uită-te la felul în care percepi lumea din jurul tău. Totul ține de cum vezi lucrurile, oamenii, existența, căci asta îți creează realitatea. Horoscopul zilei te îndeamnă să te lași ghidat de intuiție, de vocea ta interioară, și în momentele de îndoială cere ajutorul ghizilor sau al îngerilor. Primești mesaje, în cele mai neașteptate moduri, și chiar dacă unele ți se par năstrușnice, notează-le într-un carnețel, căci nu se știe când vei afla rostul lor. Alocă mai mult timp introspecției și ieși în natură, alături de cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Taur

Încredere. Primești suport pe căi nebănuite, ajutându-te să manifești și să pui în practică, cu ușurință, tot ce ți-ai propus. Inspirația îți aduce soluții uimitoare și optimism, arătându-ți clar drumul pe care să pășești de acum înainte, în atingerea țelurilor tale. Ai toate motivele să fii încrezător știind că ai tot ce este necesar, și chiar mai mult, pentru a reuși. Nu uită să împărtășești și cu cei din jur din entuziasmul tău, dăruiește-le încrederea și optimismul tău, și astfel șansele tale se vor multiplică miraculos.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Gemeni

Ajutor. A sosit vremea pentru curățenie, atât în interior cât și în exterior. În interior îți poți curată copul printr-un regim alimentar adecvat, detoxifiere și meditație. În exterior poți începe cu îngrijirea casei, spălarea mașinii și chiar eliberarea dulapurilor de toate acele lucruri care nu-ți mai folosesc. Toate acestea creează un nou spațiu pentru că ceva nou să-și facă loc în viață ta, în timp ce renunți la ce este vechi și nefolositor pentru ține. De asemenea, alege să ceri ajutor, dacă ai nevoie, și bucură-te de mai mult timp liber.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Rac

Echilibru. Ego-ul tău se luptă din greu să-și recapete poziția de lider și să încline balanța spre aroganța și auto-centrare pe sine. De asemenea, tinzi, în aceste zile, să te lași sedus de dramele unor persoane din jurul tău, ceea ce îți poate readuce sentimente de auto-compătimire și tristețe. E momentul să restabilești echilibrul, luându-ți puterea înapoi – evită mediile toxice și respiră cât mai des.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Leu

Rezultate. E necesar să echilibrezi balanța între “a da” și “a primi” și să vezi unde anume există dizarmonie. Poate că nu este un proces ușor, mai ales dacă te-ai obișnuit să funcționezi numai într-un sens. Însă rezultatele nu se vor lasă mult așteptate. Atunci când te aliniezi pe ține însuți, și dăruiești din cine ești în esența, te conectezi la a primi toate darurile Universului. Bucură-te de toate lucrurile, situațiile și oamenii care vin către tine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Fecioară

Renaștere. Ai uneori senzația că te învârti în cerc și că unele lucruri rămân la fel. Asta pentru că nu permiți că lucrurile să se întâmple, deoarece te simți mult mai confortabil cu tot ce este familiar, chiar dacă în adâncul tău știi că nu este cea mai bună variantă a ceea ce poți creă pentru tine. Frica de schimbare te împietrește și blochează fluxul natural al vieții, iar aceleași rezultate apar la nesfârșit. Acum, este nevoie doar să “permiti”, să lași să fie tot ce vine către tine, și astfel vei renaște din nou, precum pasărea Phoenix din propria cenușă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Balanță

Curaj. Te lași dus de influența celorlalți și ai uitat care sunt care sunt valorile tale, purtat de vălul ego-ului? Cum ar fi dacă ți-ai recăpăta puterea și ai alege din cine ești, cu adevărat? Dacă continui să te lași ghidat de alții, e posibil să rătăcești calea și să te pierzi pe drumuri lăturalnice. Mai degrabă ghidează-te după busola ta – vocea interioară, intuiția, cea care îți arată întotdeauna direcția binelui tău cel mai înalt. Fii pregătit, ai curaj, respectă-te pe ține însuți și ai încredere în scopul tău, căci doar tu știi ce este cel mai bine pentru tine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Scorpion

Avertisment. În aceaste zile pot veni către tine, pe căi diferite, semnale de avertizare în ceea ce privește o activitate în care ești implicat în prezent. Bucură-te de aceste mesaje, căci ele apar exact la momentul potrivit, pentru a-ți arată toate acele idei vechi la care e necesar să renunți, astfel încât să te deschizi către nou. Dacă simți să te îngrijești mai mult sau să încetinești ritmul, ar fi de dorit să te asculți, căci toate acestea te echilibrează, îți ridica vibrația și te conectează la fluxul abundenței și al energiei universale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Săgetător

Schimbare. Mintea ta ți-a pregătit o capcană șireată, făcându-te să uiți că, pentru a crea abundență în viață, e necesar să fii conștient de modul în care alegerile tale ating lumea din jur. În cazul tău, e posibil să fi încercat să manipulezi anumite persoane, pentru a-ți atinge scopurile, fără nici un fel de menajamente. La baza acestor acțiuni pot stă cele mai bune intenții ale tale, cât și dorință de a ajuta, e de dorit să lași lucrurile să-și urmeze cursul firesc, chiar dacă nu le vezi logică. Pregătește-te pentru schimbare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Capricorn

Pasiuni. A sosit momentul să te concentrezi pe noi proiecte, căci creativitatea, în toate formele sale, este la cote înalte pentru tine, acum. Fii conștient de ceea ce gândești și creezi, și începe să faci alegeri din acest spațiu. Pe de altă parte, devii un exemplu viu pentru cei din jurul tău și începi să îi inspiri, prin puterea ta. Amintește-ți de toate acele idei care au rămas la stadiul de vise, de pasiunile tale, de hobby-urile pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai încuiat într-un dulap și ai uitat de ele. Succesul este doar o consecință a ceea ce pui în practică zi de zi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Vărsător

Lumină. O situație care îți tot da bătăi de cap, și aparent pare fără soluție, conține multe detalii ascunse în spatele unor circumstanțe, ce te opresc din a merge mai departe. Vestea bună e că ea acționează precum o lanternă, luminând toate acele unghere întunecate, de care ai uitat, astfel încât să poți face cele mai potrivite alegeri. Tot ce ai de făcut acum este să aștepți, să fii prezent, pentru că adevărul îți va fi revelat. Dacă ai în preajmă o persoană căreia simți să-i împărtășești ce ai pe suflet, fă-o, căci ea îți poate da unele soluții nebănuite.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 21 august 2019 Pești

Liniște. Ritmul amețitor în care ai trăit în ultima perioadă își cere tributul. Ar fi de dorit să acorzi o mai mare atenție semnalelor pe care corpul ți le trimite și să încetinești ritmul, căci altfel poți ajunge la epuizare fizică și psihică. Liniștește-te și alege să te bucuri de ce ai în viață ta în acest moment. Evită să te lași cuprins de grijă tuturor lucrurilor pe care vrei să le duci la bun sfârșit, căci ele se vor rezolvă cu ușurință, atunci când ești odihnit. Cu mintea limpede poți accesa alte resurse și poți gestiona cu ușurință tot ce apare în viața ta.