Horoscop Azi

HOROSCOP săptămâna 13-18 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii se îndrăgotesc la prima vedere, Gemenii au probleme în familie

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru această săptămână.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Berbec
Mercur va intra în Leu, in săptămâna 12 18 august 2019 , Zodie de Foc, ca și a voastră. Tot în Leu este Marte, Soarele și Venus, deci în total vor fi patru planete. Unii se vor îndrăgosti la prima vedere, așa că aviz amatorilor și amatoarelor care sunt deja în relații sau sunt căsătoriți! E semn de trădare și, se știe deja că Berbecii sunt mari aventurieri. Se maturizează târziu (puține analize am avut în față cu persoane înțelepte).

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Taur
Vedeți ce am spus la Berbec?! Nici voi nu faceți excepție, că Venus este patroana voastră astrală. Știți ce aveți înscris pe astrograma natală, că e perioada trădărilor în dragoste (Lilith în Pești- dualitate, adulter, viol, acțiuni reprobabile). Cum intră și Mercur în Leu va fi o cuadratură periculoasă cu Uranus din Zodia Voastră. Nu vă lăsați copiii nesupravegheați și dacă sunteți ocupați, că-i pericol!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Gemeni
E perioada Post-Eclipsă și efectele sunt mai dure chiar și ca cele din timpul Eclipsei. Vedeți ce am scris și la zodiile precedente pentru săptămâna 12 18 august 2019, dar citiți și toate analizele de le-am făcut în trecut și veți înțelege cât de important este să vă analizez astrograma natală, nu doar să vă informez cu acest horoscop general. Cuadratura Soarelui Natal cu Lilith este foarte primejdioasă și pentru familie.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Rac
Vă aduceți aminte de Eclipsa din 16 iulie? Vedeți ce efecte catastrofale are asupra copiilor și familiei? Cazul *Alexandra*, nepoata D-lui Alexandru Cumpănașu e dovadă clară a acestor efecte. Vă spuneam că scoate la lumină oameni ciudați, capabili de acțiuni nedemne de un creștin educat într-o familie normală. Ați văzut filmul CITIZEN X?! Tot un criminal-violator cu familie și copiii.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Leu
Citiți ce am scris la primele patru zodii, să vedeți cât de importantă este acum astrograma personală. Sunt mulți oameni cu dublă personalitate, care fac pe sfinții acasă și care au un alt comportament în afara ei. Alexandra-copila avea 15 ani, jumătate de ciclu saturnian. Cum Saturn este Retrograd pe Karmă și a fost conjunct cu Eclipsa de Lună, efecteale au fost ca un cutremur de magnitudine.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Fecioara
In săptămâna 12 18 august 2019, Intră Mercur în Leu și cum Fecioara și Leul sunt pe Axa de Destin a țării vor pica multe capete pentru așa ceva. Va trebui să se reintroducă legea cu moartea pentru violatori, pentru nemernici și criminali și pentru cei care fură și iau de la stat bani necuveniți. Ce fac Procurorii și autoritățile? Se îmbuibă și plimbă sacoșe negre cu bani primesc funcții și scapă? Dau bir cu fugiții la greu?!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Balanță
Va fi conjuncție de Venus cu Marte și Soare. Venus este patronul vostru și al Justiției. Ce e cu Justiția aceasta coruptă și cu Poliția (Marte) de nu sunt în stare să găsească o fetiță și să o scape de la viol și crimă? În America este execuția pe scaunul electric. La noi trebuie pus scaunul electric la Kilometrul Zero. De astfel de olteni vorbea Stefan Popa-Popas că s-a umplut Timișoara. Răi și puturoși-lichele.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Scorpion
Se Știe că pun punctul pe I și nu iert când văd nedreptăți care se întâmplă în această țară. Aspecte grave și nori negre pe țară. Citiți tot horoscopul acesta și pe cele de le-am făcut eu și veți înțelege de ce în America se dau sentințe dure, chiar dacă sunt executați pe scaunul electric, nu cu injecție letală (moarte blândă). Sunt condamnați pe sute de ani și revin la reîcarnarea: prunci în temniță.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Săgetător
Jupiter (al doilea patron al justiției) este Retrograd în gradena voastră și trebuie să vă pună pe gânduri. Atenție ce vorbiți, ce gândiți că veți plăti cum nici nu credeți. Gândurile sunt știute în astral. Dar și aranjamentele și comploturile și uneltirile. Vedeți cum a acționat criminalul din Caracal?! Credea că nu va fi prins. Criminalul oltean, Fiu de Necurat, a omorăt o olteancă copilă și Cel de Sus nu doarme.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Capricorn
Vedeți cum face ravagii Saturn Retrograd și Eclipsa de Lună cu efect major după producerea ei?! Avem Lilith pe țară în Capricorn. Saturn e patronul bătrânilor înțelepți. Dar cu Eclipsa de Lună ne-a scos la iveală un bâtrân obsedat de sex violent, un criminal din Alaiul Satanei. Și la biserică dacă mergea, o făcea de ochii lumii. Doar ăștia din Clanul Satanei, ca și Râmaru acționează așa…

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Vărsător
Patru planete vor fi în Leu în perioada următoare. Vedeți ce important este să vă văd astrograma voastră personală și a rudelor?! Văd și pe o astrogramă generală efectele ce le produce Eclipsa de Lună, dar nu am cum să localizez. Ce s-a întâmplat la Caracal e ușor de descifrat: un bătrân violator în serie (Saturn- marchează vârsta înaintată) și o fată tănără (jumătate de ciclu astral saturnian).

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019 – zodia Pești
Știți ce spunea Prelatul acela la Trinitas TV despre viol? Că dacă fata rămâne însărcinată cu copil într-un viol nu mai este viol, ci a fost cu acordul ei. Ce literă de carte? Ce e în mintea bolnavă a tuturor acestora care fac astfel de afirmații și nu salvează un suflet nevinovat (citiți tot să înțelegeți)? Nu vă jucați cu Lilith, că a afectat țara și vă poate face vouă destinul personal praf (dacă nu văd harta natală).