Horoscop Azi

Cât trebuie să dormi în funcție de zodie. Vărsătorul e perfect după doar 6 ore de somn

Mulți își pun întrebarea “Câte ore este bine să dormi noaptea?” În funcție de zodie și de caracteristicile pe care le are fiecare nativ din horoscop, iată răspunsurile!

1. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Lider și ambițios, berbecul vede somnul ca o pierdere de timp. El poate dormi 6 ore pe noapte pentru a fi fresh a doua zi, notează realitatea.net.

2. Taurul (20 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt loiali, fiabili și pragmatici. Indulgența și dragostea le vin din somn și au nevoie de 9 ore de somn. Patul este locul unde sunt cei mai fericiți.

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii au nevoie de timp pentru a găsi un echilibru, dar ciclul lor de somn poate varia de la 6 ore până la ore în șir de odihnă.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racul este emoțional și sensibil și are nevoie de ajutor pentru a-și echilibra emoțiile. Un pat confortabil și cel puțin 8 ore de somn sunt nevoile unui rac.

5. Leul (23 iulie – 22 august)

Leului îi place să fie înconjurat de oameni chiar și când doarme. Un leu are nevoie de 7 sau 8 ore de somn, însă neapărat să doarmă cu cineva.

6. Fecioara (23 august – 23 septembrie)

Perfecționista din fire vede somnul ca un timp pierdut. Nativii acestei zodii au nevoie de 6 ore de somn, dar în mod normal are nevoie de mai multe.

7. Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Nativii Balanță sunt oameni plini de bucurie. Ei sunt buni ascultători, însă au nevoie de 7-8 ore de somn pentru a funcționa la capacitate maximă.

8. Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt pasionați, geloși, curajoși. Ei au nevoie de cel puțin opt ore ca să se odihnească.

9. Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă planifică un proiect mare la locul de muncă sau au un eveniment important, pot supraviețui cu cinci sau șase ore de somn. În general, au nevoie de 8 ore de somn.

10. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii sunt organizați, dar nu sunt mulțumiți cu opt ore de somn.

11. Vărsător (21 ianuarie – 29 februarie)

Vărsătorii sunt de neoprit când vine vorba de somn. Sunt persoane matinale și uneori au performanțe și când dorm 6 ore.

12. Pesti (20 februarie – 20 martie)

Pestii sunt visători nu este deloc surprinzător faptul că iubesc somnul. Au nevoie de cel puțin 8 ore de somn pentru a visa cât mai mult și a fi relaxați.