Horoscop Azi

HOROSCOPUL BANILOR. Se strânge cureaua, banca cere ratele, iar prietenii fug de împrumuturile tale

BERBEC

Dacă aveai impresia că până acum te-ai chinuit cu banii, în această săptămână o să vezi cum e într-adevar să o duci prost în această privinţă!

Ca să poţi ajunge la ziua de salariu, va fi nevoie să strângi cureaua la maximum şi să nu te mai răsfeţi deloc!

TAUR

E posibil ca zeiţa Fortuna să îţi zâmbească în această săptâmână, şi să te umpli de bani fără să depui vreun efort în acest sens!

Dacă ştii vreun apropiat care are nevoie de un sprijin financiar, nu ezita să i-l acorzi!

GEMENI

Nativul din Gemeni este destul de zgârcit de obicei, dar în aceste zile o să îi impresionezi pe toţi cei care te cunosc, cu mărinimia de care dai dovada!

Profită de această perioadă la maximum şi încearcă să punctezi la capitolul imagine!

RAC

Cum eşti foarte implicată la locul de muncă, şefii nu pot trece cu vederea asta şi îţi vor mări salariul ori îţi vor oferi un bonus.

Indiferent despre ce va fi vorba, mulţumeşte-le pentru gestul frumos şi promite-le că nu îi vei dezamagi!

LEU

Chiar dacă nu vei câştiga la loterie în această săptămână, finalizarea unui proces care te viza direct, s-ar putea să aibă acelaşi efect pentru tine din punct de vedere financiar.

Spre admiraţia tuturor prietenilor (vechi, dar mai ales noi), o să ai atât de mulţi bani încât nu o să mai ştii ce să faci cu ei! Dă dovadă de maturitate!

FECIOARĂ

De obicei eşti optimistă şi încrezătoare în forţele proprii, dar traversezi un moment destul de dificil, în care chiar ai nevoie de un sprijin.

Chiar dacă primul tău gând e să ceri un împrumut de la bancă, de fapt, nu ar trebui să faci asta, ci să te laşi sprijinită de prieteni! Din fericire, eşti înconjurată de mulţi oameni săritori!

Balanta

Dacă în prima parte a săptămânii o să fii extrem de chibzuită şi atentă la cum îţi foloseşti ultimii bănuţi, situaţia se va schimba odată cu sosirea zilei de joi!

Atunci, cineva te va recompensa pentru un lucru pe care l-ai făcut din pură curtoazie, iar asta îţi va da aripi. Ţine-o tot aşa!

Scorpion

Deşi visai cu ochii deschişi că un unchi ori o mătuşă mai îndepărtată te va umple de bani atunci când va trece în nefiinţă, acum vei afla de fapt adevărul!

Altcineva este de fapt preferatul familiei, iar tu nu ai ce face decât să accepţi situaţia! Sau dacă ai cunoştinte juridice temeinice, situaţia se va complica odată cu contestarea testamentului…

Sagetator

În această săptâmână o să vinzi un obiect foarte important pentru tine, deoarece vei primi o ofertă de nerefuzat.

Chiar dacă tu ai ultimul cuvânt atunci când vine vorba de astfel de lucruri, e firesc să nu îl laşi deoparte pe iubitul tău şi să mimaţi măcar o consultare!

Capricorn

Dacă ai impresia că cel de lângă tine îţi urmăreşte de fapt economiile, poate că n-ar fi deloc o idee rea să îl supui unui mic test!

Caută-ţi un complice şi încearcă să afli care sunt intenţiile sale adevărate, înainte de a fi prea târziu!

Varsator

Acum e momentul să faci o investiţie într-o valută mai puţin circulată ori într-un metal preţios!

Cu toate că astfel de acţiuni presupun o dozăde risc, ea va fi micşortă dacă vei apela la serviciile unui broker! Caută cel mai bun specialist al acestui domeniu!

Pesti
În timp ce colegii tăi se declară mulţumiţi de salariul pe care îl primesc, tu ai impresia că nu eşti remunerată pe măsura efortului pe care îl depui.

Chiar dacă salariul e confidenţial, încearcă să obţii această informaţie de la un prieten! Apoi, vei discuta de pe alte poziţii cu superiorii!