Horoscop Azi

Șase zodii care scapă de ghinion până la finalul verii. Cine este PROTEJAT de CEL DE SUS

Șase zodii vor scăpa de ghinion până la finalul verii și vor avea parte de surprize plăcute. Unele probleme se vor rezolva pentru acești nativi care, de bine, de rău fac ce fac și cad mereu în picioare. Este vorba despre 2 nativi de foc, 2 nativi de pământ și doi nativi de apă. Pentru aceștia se rezolvă o mare parte dintre probleme.

Zodia Berbec

Nativii Berbec vor scăpa de ghinioane în această vară. La finalul lunii august își rezolvă și problemele în dragoste. Vor cunoaște o persoană deosebită în a opta lună din an, o persoană care le va deschide ochii și vor vedea cu totul altfel o relație de iubire.

Zodia Leu

Leii au avut câteva probleme financiare la începutul acestui an, iar ele se mai reduc odată cu trecerea timpului. Unele lucruri se rezolvă pe neașteptate.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt pesimiste de fel și nu se mai așteptau să vină vremuri mai bune, dar iată că finalul verii le aduce o serie de câștiguri cu totul nesperate. Vor fi pe val și vor marca succes după succes.

Zodia Capricorn

N-ar fi zis nimeni că la cât de încăpățânați sunt acești nativi vor ieși la liman. Iată că vor avea norocul să se împrietenească exact cu cine trebuie pentru a ieși din impas.

Zodia Scorpion

Scorpionii s-au tot plâns în ultima vreme că nu le sunt recunoscute eforturile depuse la locul de muncă. Au tot contestat anumite decizii luate de angajatori ori de superiorii în ierarhie, iar acum vor vedea că eforturile lor nu au fost în van.

Zodia Pești

Nu sunt taman cei mai avantajați, însă Peștii scapă de anumite ghinioane financiare. Se redresează nițel și încep să vadă lucrurile cu mai mult optimism.

Sursa: Fabricatinromania.info