Horoscop Azi

Cele mai infidele femei din zodiac

Ii acuzăm deseori pe reprezentanții sexului puternic că mușcă din fructul oprit, dar nu trebuie să omitem faptul că și femeile mai calcă strâmb din când în când într-o relație. Se pare că predispoziția de a fi infidel nu se ascunde în genele ADN-ului, ci în semnul zodiacal.

Astrologii ne dezvăluie care sunt cele mai infidele femei din zodiac.

Trei zodii de femei care mușcă des din fructul oprit
Berbec

Nativa Berbec nu se teme să se lase ghidată de emoțiile carnale de moment, cu atât mai mult dacă partenerul de cuplu nu o satisface. Una este iubirea și alta este dorința sexuală, așa că reprezentanta acestei zodii nu se stresează prea mult cu vina infidelității. Ea are nevoie în pat de un bărbat care să îi îndeplinească toate nevoile și fanteziile, motiv pentru care îl caută deseori pe cel care să o împlinească. Bineînțeles, dacă femeia Berbec va primi de la partenerul ei tot ce își dorește, ea nu va fi tentată să îl înșele. Dar cum va simți colții monotoniei, va începe să caute în stângă și în dreapta pe cineva nou, care să îi zdruncine lumea erotică.

Gemeni

O altă nativă a zodiacului recunoscută pentru infidelitățile ei este cea născută în semnul Gemenilor. Ei îi place să descopere și să testeze mereu lucruri noi, astfel că este suficient să apară un bărbat mai interesant la orizont ca să meargă mai departe cu el. Dar, spre deosebire de alte femei care înșală, ea nu se lasă purtată doar de plăcerea carnală, pentru că adoră să fie cucerită și prin conversație. Ea nu va intra în patul oricărui reprezentant al sexului opus, ci îl va alege doar pe acela care o uimește cu mintea lui strălucită. Totuși, pe cât de repede se îndrăgostește, la fel se și plictisește, astfel că aventura ei nu va fi una de durată. La final, se va întoarce în brațele confortabile ale partenerului ei.

Săgetător

Și femeile din zodia Săgetător iubesc aventura și libertatea, astfel că nu vor refuza o ocazie interesantă. În comparație cu alte reprezentante ale sexului frumos care înșală, cele născute în semnul Săgetătorului nu se vor ascunde după deget, ci vor recunoaște. Lor nu le place să se joace de-a șoarecele și pisica, astfel că preferă să mărturisească încă de la început păcatul comis. Vestea bună este că pofta nativelor pentru infidelitate scade odată cu vârsta, ajungând să aprecieze mai mult stabilitatea unei relații serioase.

Tu te numeri printre aceste zodii? Ești tentată să guști din fructul oprit?