Horoscop Azi

Horoscopul lunii august. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Conservatoare din fire, nativele din această zodie luptă mai mult ca alte dăţi pentru stabilitate şi linişte în cuplu. În această lună te remarci prin orice ai face şi faci pe oricine să se îndrăgostească sau reîndrăgostească de tine. Dacă eşti singură, caută să eviţi aventurile sau distracţiile nocturne. Pe plan profesional, lucrurile stau foarte bine, iar ideile tale sunt bine primite în rândul superiorilor. Şi chiar dacă nu asta intenţionezi, îi vei da pe spate cu orice vorbă pe care apuci să o spui. Profită de această situaţie şi poate obţii chiar şi o mărire de salariu. Dacă ai câteva zile libere, planuieşte să faci o excursie sau o plimbare departe de agitaţia din oraş. Pentru că toate merg bine, starea ta generală este una bună. Ai mai multă încredere în tine şi asta se vede şi la exterior.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna august le aduce nativelor din fecioara multa dragoste si fluturi in stomac. Dacă ai un partener stabil, aşteaptă-te la multe suprize romantice din parte lui. Dacă eşti singură, acceptă propunerile pe care le primeşti fără să stai pe gânduri. Din punct de vedere profesional, ai nevoie de o pauză de la toată munca şi agitaţia care te-a acaparat până acum. Ia-ţi concediu şi pleacă la bronzat cu o persoană apropiată ţie şi uită de tot ce laşi în urmă. În plus de asta, poţi profita de veniturile tale pentru alege destinaţii mai pretenţionase, fără să îţi impui limite la cheltuieli. Ai grijă să fii mai sociabilă şi fă-ţi cunoştinţe prin toate locurile în care ajungi. Niciodată nu se ştie când ai nevoie de acele persoane. Corpul şi mintea ta au nevoie de odihnă şi trebuie să faci ceva pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativele din zodia balanţă pot trece prin schimbări bruşte în viaţa de cuplu. Fie te desparţi, fie te căsătoreşti, toate te vor lua prin surprindere. Pregăteşte-te dinainte pentru orice, dar nu încerca să schimbi cu nimic traseul firesc al lucrurilor. Ai nevoie de noutate, dar în acelaşi timp vrei stabilitate. Eşti plină de energie la locul de muncă şi îi inspiri pe toţi cei din jurul tău. Astrele sunt de partea ta şi luna aceasta poţi obţine tot ceea ce îţi doreşti prin simplu fapt că îţi doreşti acel lucru. Ai câteva probleme de sănătate pe care ai face bine să le rezolvi cât mai repede cu putinţă. Du-te la medic şi fă-ţi investigaţii amănunţite.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativele din zodia scorpion o să întâmpine câteva probleme în plan sentimental şi este posibil să fii dezamagită de persoana pe care o iubeşti. Chiar dacă nu te aşteptai la asta, o răsturnare de situaţie se poate întâmpla din moment în moment. Pe plan profesional, ambiţia de care dai dovadă te va situa pe o poziţie demnă de laudă. Ai grijă însă să nu exagerezi cu munca, iar sănătatea să îţi fie pusă în pericol. Încearcă să te relaxezi cu activităţi mai puţin inedite, şi optează pentru excentritate. Sună-ţi prietenii şi invită-i la un salt cu paraşuta sau ceva asemănător. Nu te lasa păcălită de plânsetele unora din jurul tău, pentru că intenţiile lor nu sunt deloc unele bune.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativele din zodia săgetător încep să îşi revină în plan sentimental, iar lucrurile reintră în normal. Eşti foarte emotivă şi pui la suflet orice vorbă care îţi este adresată. Conştientizează-ţi sensibilitatea şi nu te răzbuna pe cei din jurul tău fără ca ei să aibă vreo vină. Această latură a ta îţi aduce beneficii pe plan personal, iar colegii tăi nu îţi refuză nimic atunci când ceri ceva. Profită de această situaţie, dar fără să exagerezi. Ai grijă să nu iei decizii pripite atunci când vine vorba de bani, nu eşti într-o situaţie care să îţi permită să te rişti. Fizic te vei simţi foarte bine în această lună dacă nu exagerezi cu absolut nimic.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativele din zodia capricorn se pot baza pe instinct atunci când vine vorba de dragoste. În nicio altă perioadă a anului nu te-ai simţit mai sigură pe tine acum, fapt pentru care controlezi foarte bine orice pas al partenerului. Te simţi liberă şi dai senzaţia că nu depinzi de nimeni, iar bărbaţii roiesc în jurul tău. Dacă ai o relaţie stabilă, încearcă să îţi faci partenerul să devină exact aşa cum vrei. este foarte important să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională, pentru că la job nu ţi se permite să faci totul numai după capul tău. Ai grijă la sarcinile pe care le primeşti şi asumă-ţi responsabilităţile. Din punct de vedere fizic nu eşti într-o formă de invidiat, dar te menţi pe linia de plutire.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativa din această zodie trebuie să aibă grijă cu nevoile partenerului ei. Chiar dacă tu vrei să decizi totul mereu, este momentul să îţi dai seama că nu se poate. Chiar dacă ai reuşi să-l transformi după bunul tău plac, vei ajunge la un moment dat să te plictiseşti. Dacă nu ai o relaţie, dar eşti căutare, poţi adopta o poziţie mai pretenţioasă pentru a evita surprizele neplăcute. Din punct de vedere financiar stai bine, dar asta nu însemană că trebuie să îţi faci de cap cu banii de care dispui. Evită să cumperi lucruri inutile doar de dragul de a te simţi bine pe moment. Ăn această lună încearcă să te ocupi de sănătate şi de frumuseţe dintr-un foc. Du-te la spa, dentist sau epilat şi simte-te bine în pielea ta.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativele din peşti sunt foarte senzuale şi atrag bărbaţii fără măcar să îşi propună acest lucru. Dacă ai un partener stabil, încearcă să te fereşti de ispite pentru că mulţi roiesc în jurul tău. Pleacă într-o călătorie alături de iubitul tău şi descoperă acolo că el are tot ceea ce ai tu nevoie. Dispui de suficiente economii luna aceasta cât să îţi poţi permite să le faci mici bucurii prietenilor sau membrilor familiei tale. Toţi vor rămâne plăcut surprinşi şi îţi vor oferi toată dragostea lor. Nu cadourile contează pentru ei, dar faptul că te-ai gândit la ei îi va impresiona. Ai multă energie şi nu ştii pe ce să o consumi? Ieşi în club cu prima ocazie care îţi apare în cale şi dezlănţuie-te fără bariere.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativele din zodia berbec au toate şansele ca în această lună să îşi găsească jumătatea mult aşteptată. Chiar şi cele care se află acum într-o relaţie, este posibil să se reorienteze şi să caute noutatea. Nu trebuie să îţi fie frică de schimbare, orice decizie vei lua te va conduce către o viaţă mai frumoasă. Din punct de vedere al banilor, nu stai foarte bine, dar nici îngrijorător. Poţi să îţi rezolvi situaţia materială dacă eşti mai ambiţioasă şi lupţi mai mult pentru ceea ce îţi doreşti. Luna august îţi va aduce multă relaxare şi distracţie, aşa că pleacă în concediu cu cei dragi şi profită la maxim de soarele arzător.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru cele născute în această zodie, luna august le va aduce siguranţă şi încredere. Dacă până acum nu erai sigură de relaţia pe care o ai, sau plănuiai să te angajezi într-una, acum a venit momentul să te simţi împlinită pe plan sentimental. Orice schimbare sau nemulţumire pe care o ai cu privire la partenerul tău, se poate soluţiona în această perioadă doar cu o vorbă bună. Pe plan profesional stai bine şi orice îţi pui în cap are toate şansele să se concretizeze. Din acest motiv, banii îţi vor intra foarte uşor în buzunare. Pentru că e vacanţă sau concediu, puţin răsfăţ nu strică. Ocupă-te de aspectul tău fizic şi fă demersuri în această privinţă. Bani sunt, aşa că o dată la câteva luni poţi să fii arogantă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru nativele din gemeni, banii vor fi mai importanţi ca dragostea în această lună. Fie că vrei să economiseşti sau pur şi simplu ai impresia lumea profită de tine, partenerul tău este singurul care suportă consecinţele. Evită discuţiile cu el pe această temă pentru ca situaţia să nu ia amploare. Încearcă să spui ce te nemulţumeşte cât mai frumos posibil şi ai grijă să nu îi răneşti pe cei din jur. Eşti genul de persoană care ori este foarte calică, ori cheltuieşte fără măsură, aşa că trebuie să iei măsuri şi să găseşti un echilibru. Nu lăsa stresul să îşi pună amprenta pe sănătatea ta şi ai grijă să o menajezi cât poţi de mult. Fii mai relaxată la muncă şi nu te suprasolicita!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativele din rac sunt dominate în această lună de impulsuri puţin exagerate. Ai chef de ceartă şi nimic nu te mai mulţumeşte. Îţi place să joci dur şi intri în jocuri periculoase care îl deranjează pe cel care te iubeşte. Pe plan profesional este o perioadă bună pentru investiţii de orice fel, dar şi pentru schimbări legate de locul de muncă. Dacă simţi că te-ai plafonat şi a devenit plictisitor, încearcă să îţi depui cv-uri unde îţi doreşti, pentru că ai toate şansele să fii acceptată. Nu lua însă decizii pripite şi în acest sector, pentru că poţi avea regrete la final. Şi chiar dacă este o căldură doborâtoare, te remarci prin energia şi spiritul tău activ.