Horoscop Azi

Gemenii, zodia aproape perfecta – Ar trebui să facă parte din viața fiecăruia dintre noi

Iata cel putin 9 motive pentru care trebuie sa ai alaturi de tine un reprezentant al zodiei Gemeni:

1. Gemenii constant iti diversifica viata, facandu-ti cunostinta cu noi oameni, idei si lucruri=Fara a intimida prin curiozitatea lor, Gemenii colectioneaza prieteni, emotii, trairi si experiente. Fiecare reprezentant al acestei zodii este ca o enciclopedie a dezvoltarii personale, care iti va permite sa inveti o multime de lucruri noi de la el.

2. Gemenii sunt niste insotitori ideali pentru un eveniment plictisitor-Gemenii pot sa farmece pe oricine si sa devina cu usurinta sufletul petrecerii.

De aceea, ei sunt insotitorii perfecti pentru o nunta, unde rudele o sa te plictiseasca cu intrebari despre viata ta, sau pentru o petrecere la munca, unde nu iti agreezi colegii. Gemenii vor interactiona cu oamenii in locul tau , iar tu vei deveni eroul serii, pentru ca ai invitat un prieten atat de carismatic.

3. Gemenii intotdeauna iti vor oferi sprijin si ajutor. Te va inconjura cu atentie si cadouri-Gemenii pot uita cand e ziua ta, dar in acelasi timp te pot surprinde cu cadouri. Nici nu este nevoie sa le ceri ajutorul, ei ti-l vor oferi.

4. Gemenii sunt niste interlocutori de exceptie, dei cu adevarat asculta ce le spui-Gemenii sunt criticati pentru extravaganta lor, dar nici o alta zodie nu ar putea sa isi faca interlocutorul sa se simta in centrul Universului, in modul cum o fac ei.

Orice conversatie cu aceasta zodie te face sa te simti de parca ai vorbi cu un prieten vechi, pentru care esti cea mai importanta persoana.

5. Gemenii te vor ajuta sa iti diversifici viziunile asupra vietii-Gemenii au un mod de gandire foarte flexibil, de aceea pot adopta perspectiva altei persoane pentru a analiza o situatie si pentru a-ti indica unde percepi eronat realitatea. Ei sunt niste diplomati care prefera compromisul.

6. Gemenii iti vor ridica dispozitia atunci cand iti va fi trist-Gemenii te vor ajuta sa iti distragi atentia de la toate neplacerile din viata si sa te bucuri de ea. Pe ei ii irita seriozitatea exagerata, de aceea vor gasi o metoda sa te amuze in orice situatie.

7. Gemenii nu iti vor permite sa te plangi pe viata-Viata este prea scurta pentru a te plange din cauza oricarei probleme. Teoretic stii acest lucru, dar Gemenii niciodata nu iti vor permite sa uiti asta.

8. Gemenii te invata sa iei tot ce poti de la viata-Gemenii sunt persoanele alaturi de care si tu te vei simti mai increzut in propriile puteri. Ei te vor lua in aventurile la care ai visat dintotdeauna.

9. Gemenii sunt persoane deschise-Gemenii nu critica ori judeca pe nimeni. Ei accepta persoanele din jur asa cum sunt. Datorita acestui fapt, in prezenta lor nu va fi nevoie sa porti o masca.