Horoscop Azi

TOP 3 Cele mai rele femei, in functie de ZODIE

Fiecare femeie are o doza de rautate pe care hotaraste cu cine o foloseste si cand. Ei bine, la unele femei doza este mai mare. Vezi care sunt cele mai rele femei, in functie de zodie!

Femeia SCORPION – taie in carne vie
Femeia nascuta sub acest semn zodiacal stie ce inseamna razbunare, la fel ca toti cei din jurul ei. Nimeni nu ar indrazni sa o calce pe coada pentru ca stiu foarte bine ca ceea ce ar urma, ar fi prea greu de suportat. Aceasta zodie nu se lasa dat la o parte si are tendinta de a-i umili pe cei inferiori ei, acest lucru satisfacandu-i orgoliul. Nu ii este frica sa isi exprime parerea, iar cand o va face nu se va ascunde in spatele unor cuvinte frumoase. Este directa, dura si nemiloasa, mai ales daca intri intr-o polemica cu ea.

Stie sa manipuleze astfel incat cel de langa ea sa nu fie constient de asta si asa poate obtine orice isi doreste, in cel mai scurt timp. Pentru cei dragi, este dispusa sa faca orice, fiind prietenoasa, rafinata si plina de afectiune pentru familie. Intr-o relatie ea domina, iar cel care vrea sa ii fie alaturi trebuie sa se pregateasca pentru aventura vietii lor deoarece vor avea parte de aventura vietii lor!

Femeia PESTI – regina dramei
Femeia Pesti are o personalitate puternica, desi uneori este usor naiva si cand se afla intr-o relatie, nu poate fi „imblanzita”. Are o structura de otel, in concordanta cu personalitatea ei, dar ii place sa para neajutorata si sensibila. Cand este enervata, ataca violent, apoi sta ascunsa inapoi in cochilia ei. Intr-o relatie este cicalitoare cu partenerul, evitand cat mai mult posibil discutiile rationale si impacarea. Ii place sa victimizeze, ceea ce o face sa ocupe un loc veritabil printre zodiile rele feminine. Cu toate astea, este altruista, isi iubeste familia si ii ajuta pe cei care se afla la ananghie. Desi e sacaitoare cu partenerul de viata, uneori are momente in care este adepta romantismului, iar iubitul ii va satisface orice placere.
Femeia FECIOARA – vesnic nemultumita
Fecioara este bine cunoscuta pentru firea ei critica, greu de multumit. Are o natura egoista, usor barfitoare, dar in acelasi timp directa. Daca o superi, nu se fa sfii sa iti spuna. Autoritatea ii predomina caracterul si asta se vede in relatiile cu cei din jur.