Horoscop Azi

HOROSCOP săptămâna 15-21 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele vindecă o relație delicată. Vărsătorii au parte de bani

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 15-21 iulie.

HOROSCOP  Berbec – au toate motivele să se gândească la rolul lor în famlie. Luni și marți pot avea evenimente importante care fac referire la niște momente intenese din punct de vedere emoțional. Miercuri și joi zile foarte bune din punct de vedere social, vor să se distreze și să se degajeze de regrete. Au un weekend frumos.

HOROSCOP  Taur – rezolvarea unor probleme va avea loc la începutul săptămânii. Autoritate și răspundere mai mare miercuri și joi, trebuie să calrifice niște lucruri, atât în familie cât și în relațiile cu ceilalți. Au un weekend foarte frumos alături de prieteni.

HOROSCOP  Gemeni – se vor gândi mai mult la resursele materiale și finananciare. Unii vor să facă economii, alții investiții, alții au discuții legate de familie și avere. Luni și marți trebuie să gândească o strategie legată de avere. Miercuri și joi vor face planuri mari de viitor. În weekend rămân conectați la tot ce înseamnă afaceri.

HOROSCOP  Rac – au zile foarte bune pentru a fi profunzi și reflexivi. Nativii singuri se gândesc la motivul pentru care se află în această situație. Își asumă și riscurile unor separări și au idei foarte inspirate legate de viitor. Încep să devină eliberați în weekened.

HOROSCOP  Leu – muncesc luni și marți și pot avea niște realizări foarte bune. Cei din vacanță se gândesc la lucruri de rezolvat. Luni și marți sunt foarte inspirați. Au foarte mult suport din partea unor persoane care îi pot antrena să rezolve probleme foarte importante.

HOROSCOP  Fecioarele – luni și marți, zile provocatoare pentru a-și arăta talentele. Indeferent că e vorba de serviciu sau ședințe, trebuie să fie foarte sigure pe capacitățile lor. Muncesc și miercuri și joi. Cei din vacanță nu vor rata nimic dacă se gândesc la aceste lucruri. Contează pe prieteni și reușesc să rezolve o problemă sentimentală din trecut.

HOROSCOP  Balanță – săptămână cu multă autoritate. Luni și marți se gândesc care e locul lor și dacă ceilalți îi știu de frică sau de iubire. Trebuie să schimbe politica de familie. Miercuri și joi, zile ale inimii. În weekend vindecă o relație delicată.

HOROSCOP  Scorpion – vorbim de planuri și de tot feluri de rezolvări care trec prin acte oficiale. O problemă juridică va fi rezolvată. Miercuri și joi reflectează la o schimbare de rol și de poziție. Sunt inspirați să lejerizeze responsabilitățile.

HOROSCOP  Săgetător – sunt preocupați de bani, mai ales a celor partenerului de viață. Trebuie să sporească lucrurile bune ale partenerului de viață. Miercuri și joi sunt discuții legate de planuri și investiții. Un weekend minunat alături de oamenii sensibili din familie.

HOROSCOP  Carpicorn – relația cu partenerul de viață va fi afectată luni și marți de luna plină. Partenerul poate veni cu idei sau mărturisesc lucruri. Vor fi descumpăniți că nu și-au dat seama. Încearcă să schimbe lucrurile în weekend.

HOROSCOP  Vărsător – își bat capul cu niște lucruri la locul de muncă. Sunt restanțe care nu le-au rezolvat la timp. Miercuri și joi vor fi creativi și vor găsi soluții. În weekend vor avea parte de bani.

HOROSCOP  Pești – axa inimii se activează. Vor dărui iubire. Trebuie să își deschidă inima partenerului de viață și copiilor. Sunt și foarte creativi și se pot ocupa de un hobby.