Horoscop Azi

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 8 IULIE 2019. Se anunta surprize!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, LUNI 8 IULIE 2019. Evenimente astrale importante au loc si in aceasta saptamana, inca de la inceputul ei.

Afla mai multe despre contextul astral al saptamanii si despre cum iti influenteaza acesta zodiac in noul horoscop saptamanal. Clic aici!

Citeste in continuare cum te influenteaza contextul astral de azi in amor.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata de cuplu are nevoie de intreaga ta atentie. Iar pentru a evita disputele cu partenerul de cuplu trebuie sa-ti stapanesti emotiile. Mai ales ca multe din problemele de cuplu iti pot fi imputate chiar tie. Daca esti singur foloseste-ti sarmul si vezi ce se intampla.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Depinde numai de tine ca relatia de cuplu sa se imbunatateasca. Nu amana conversatia importanta pe care voiai sa o ai cu partenerul tau. Trebuie sa vorbiti si sa ajungeti la un consens. Daca esti singur este momentul sa iti asumi responsabilitatea si sa nu mai lasi totul in seama sortii.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele din cuplu este sa te deschizi in fata partenerului si sa-i spui tot ce-ti trece prin cap. Nu doar ca te vei simti mai bine, insa va veti si apropia mai mult unul de celalalt. Tacerea nu face decat sa mareasca distanta dintre voi, iar jumatatea ta nu doreste acest lucru. Daca esti singur si suferi din aceasta cauza trebuie sa stii ca ai tot ce-ti trebuie sa cuceresti pe oricine ai pus ochii. Sarmul personal este cel mai mare atu pe care il ai. Nu ezita sa-l folosesti.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)

Relatia de cuplu se afla pe un trend ascendent. Impreuna, va faceti planuri pentru viitor si va bucurati de ziua de azi. Nu tine totul in tine. Iti poti deschide inima fara frica in fata partenerului de cuplu pentru a-i spune cum te simti. Daca esti singur nu grabi lucrurile. Vei gasi in curand ceea ce cauti. Ai rabdare!

Horoscop zilnic dragoste LEU (23 iulie – 23 august)

Trebuie sa reinstaurezi echilibrul in relatia de cuplu. Depinde doar de voi doi sa aveti o seara placuta si sa va simtiti bine impreuna. Daca esti singur si vrei pe cineva alaturi, fii linistit. Azi este o zi excelenta pentru a intalni o persoana speciala. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti dezvalui personalitatea efervescenta si vei atrage persoana pe care o cauti de multa vreme.

Horoscopul zilei de dragoste FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Este ziua potrivita pentru a rezolva problemele din viata de cuplu. O discutie cu jumatatea ta va fi productiva. Daca esti singur, concentreaza-te pe oamenii pe care ii iubesti si te iubesc la randul lor. Accepta invitatia pe care ti-o fac prietenii si nu vei fi dejamagit.

Horoscop zilnic dragoste BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Lasa problemele deoparte si nu te mai plange zilnic partenerului de lucrurile care te deranjeaza. Priveste partea plina a paharului si nu-ti mai amari jumatatea cu nemultumirile tale. Esti singur? Foloseste flirtul pentru a-ti creste increderea de sine.

Horoscopul zilei de dragoste SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ce urcusuri si coborasuri se intampla in viata ta de cuplu. Depinde de tine sa adopti o stare de spirit pozitiva si sa faci un efort pentru a rezolva problemele care apar in viata amoroasa. Iar daca esti singur si ai senzatia de gol, trebuie sa stii ca speranta nu a murit. Fii mai deschis in fata unei persoane pe care ai cunoscut-o de curand. Da-i o sansa, nu o indeparta!

Horoscop zilnic dragoste SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sunt mai multe probleme care iti strica buna dispozitie cand este vorba de viata de cuplu. Insa fa un efort si incearca sa privesti lucrurile si din perspectiva partenerului. Cum vede el lucrurile? Daca esti singur, trebuie sa stii ca azi esti mai incantator ca niciodata. Cu sigurata vei cuceri pe cineva azi.

Horoscopul zilei de dragoste CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie sa scapi de anxietatea si presiunea acumulate la birou inainte de a ajunge acasa. Nu aduce problemele de serviciu acasa pentru ca nu ai nimic de castigat din aceasta situatie. Esti singur? Ramai pozitiv si in curand vei gasi dragostea pe care o cauti.

Horoscop zilnic dragoste VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Este timpul sa-i acorzi mai multa atentie partenerului. In acest fel va veti apropia mai mult, mai ales ca va indepartasera-ti unul de calalalt din cauza obligatiilor profesionale. Iar daca esti inca singur si vrei sa schimbi situatia, afla ca sex appeal-ul tau se afla la cote inalte asa ca vei obtine ceea ce-ti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste PESTI (20 februarie – 20 martie)

Daca reusesti sa lasi problemele de munca sa nu-ti afecteze relatia atunci vei avea o zi minunata alaturi de partenerul de cuplu. Exprima-ti sexualitatea si traieste clipa romantica impreuna cu jumatatea ta. Stelele favorizeaza dragostea si romantismul asa ca fa tot ce depinde de tine pentru a va simti bine impreuna. Daca inca iti cauti sufletul pereche, se pare ca deja ai facut o victima. Nu trebuie decat sa iei initiativa si lucrurile se vor rezolva ca prin minune. Si mai presus de orice nu astepta intotdeauna ca altcineva sa faca prima miscare.