Horoscop Azi

Zodiile cu cel mai mic IQ

Nu toate zodiile pot fi la fel de inteligente și de aceea ne-am decis să facem un top al zodiilor cu cel mai mic IQ. Asta nu arată, în niciun caz, lipsa inteligenței, ci faptul că unele zodii nu pot excela din punct de vedere intelectual pe toate planurile.

1. Berbec. Deși sunt persoane descurcărețe, Berbecii nu reușesc să acumuleze un număr mare de cunoștințe într-un timp scurt. Berbecii depun mereu un efort considerabil pentru a putea acumula un bagaj consistent de informații, iar acest lucru nu le convine prea mult. Le plac științele exacte și sunt buni informaticieni. Berbecii reușesc să gândească logic și nu pot ține minte pe de rost anumite lucruri.

2. Leu. Leii au o minte sclipitoare, pot reține extrem de ușor informații, pot reda texte abia citite cu o mare ușurință, dar nu pot gândi logic și de aceea nu sunt prea mulțumiți de ei. Leii iubesc să citească, să învețe pe de rost și să acumuleze tot felul de cunoștințe. Sunt deseori frustrați din cauza faptului că nu au o gândire logică și că nu pot gândi în sunete sau imagini așa cum fac alte semne zodiacale.

3. Vărsător. Vărsătorii au o memorie vizuală excelentă și atât. Acesta este singurul lor atu și doar așa pot să învețe sau să țină minte unele lucruri. De aceea, le este ușor să învețe atunci când sunt la școală, dar le este mai greu să aplice aceste lucruri atunci când este cu adevărat nevoie. Au nevoie de un coleg care să fie priceput, care poate gândi logic și poate analiza informațiile concrete redate de Vărsător.

4. Săgetător. Săgetătorii sunt mai puțin dotați din acest punct de vedere. Săgetătorii sunt persoane extrem de frumoase, dar mai puțin dotate din punct de vedere intelectual. De aceea, nici nu sunt prea deranjați de acest lucru, deoarece reușesc să valorifice mereu partea estetică, astfel având numai de câștigat. Aceștia sunt mai norocoși decât cei cu adevărat inteligenți, deoarece în acești ani se știe că frumusețea este cea care vinde.

5. Balanță. Balanțele nu au un IQ prea mare însă reușesc să se descurce în orice situații. Balanțele sunt extrem de perspicace și de aceea dau impresia celor din jur că sunt extrem de inteligente. Reușesc mereu să iasă din încurcături și de aceea sunt mereu mulțumite de ele însele.

6. Fecioară. Deși nu au un coeficient de inteligență peste limită, Fecioarele sunt extrem de inteligente și reușesc mereu să îi uimească pe cei din jurul lor cu felul rapid de a gândi și cu logica de care dau mereu dovadă. Fecioarele sunt mereu invidiate de cei din jurul lor și de aceea devin uneori arogante.

Totodată astrologii spun că restul celor restul celor 6 zodii din horoscop au un IQ mare. Aceste sunt Taur, Gemeni, Rac, Scorpion, Capricon și Pești.