Horoscop Azi

Horoscop 20 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii își organizează vacanța

Horoscop 20 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Intuiţia o să ne spună ce e bun pentru noi şi ce nu şi o să le venim în ajutor celor care au nevoie de un sfat, o vorbă bună, de suport financiar poate.

Vibraţia zilei este 2 şi o să fim receptivi la dorinţele fiinţei iubite.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 GEMENI

Apare cineva care vă poate face viaţa mai frumoasă şi o să-l luaţi în serios – mai ales pentru că e an bun de căsătorie. E posibil să vă curteze mai mulţi parteneri de afaceri să lucraţi fie cu norma-ntreaga, fie în regim de colaborare şi o să v-alegeţi cu nişte bani frumoşi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 RAC

Poate daţi avansul pentru o casă, v-apucaţi de o reabilitare a locuinţei, vi se cere probabil reactualizarea unor acte. O să puteţi rezolva treburi complicate şi să daţi drumul şi proiectelor care vă pot aduce succesul la care visaţi de multă vreme şi pe care-l meritaţi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 LEU

O să fiţi cooptaţi într-o activitate în care-o să puneţi suflet şi o să obţineţi într-adevăr nişte satisfacţii morale. Întrevedere cu cineva care vrea să puneţi în scena un proiect în care credeţi, veţi găsi şi sponsorizare, şi o să meargă totul ca uns, o să vă descurcaţi de minune.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 FECIOARĂ

S-ar putea să luaţi nişte bani şi să vă permiteţi o vizită la medic, investigaţii medicale ample şi un tratament dacă doctorul vi-l recomandă. O să luaţi bani, posibil din surse suplimentare şi o să aveţi cu ce să cumpăraţi ce vă mai trebuie prin casă, ori pe lângă, că mai aveţi de făcut nişte amenajări.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 BALANŢA

Se poate să vi se recunoască nişte merite, să fiţi puşi într-o postură superioară, în văzul lumii. Va mai puteţi găsi şi voi o colaborare, ceva care să scoată la iveală creativitatea care vă caracterizează şi va fi o sursă de venit, la o adică.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 SCORPION

O să puteţi legaliza un act, să căpătaţi un stătut şi să vă bucuraţi de drepturile care vă revin. Poate insista cineva să-i faceţi o vizită în străinătate, să petreceţi vacanţă, sau viaţa acolo şi aveţi de ales – vă duceţi, sau nu – încă.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

O s-aveţi o întrevedere cu cineva care vrea să formaţi un cuplu şi nici voi nu vă doriţi altceva, şi pare să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Se vine cu oferte de muncă şi s-ar putea să vă intereseze câte ceva pentru că e ce vă place şi-or fi şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 CAPRICORN

Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care înţeleg că aveţi multe pe cap şi o să aveţi mai mult timp pentru voi. O să vă puteţi recupera banii pe care nu i-aţi încasat la timp şi vă faceţi plăti, să achitaţi restantele – dac-aţi făcut aşa ceva şi să vă echilibraţi financiar.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

O să vă caute cineva care vine cu o ofertă de vacanţă, şi o să fie ceva incitant, pe gustul vostru. Poate daţi o raită pe la cumpărături, ieşiţi şi la o cafea cu prietenii, luaţi masa în oraş, mai vizitaţi şi nişte obiective de interes, e o perioadă bună pentru socializare, mondenităţi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 PEŞTI

Poate o să găsiţi o variantă de umplut timpul liber cu preocupări creative, şi să vă delectaţi cu lucrurile care vă plac. Pentru voi e un moment bun să vă refaceţi viaţă sentimentală şi să vă gândiţi şi la copii, şi chiar sunt şanse să deveniţi, cât de curând părinţi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 BERBEC

O să va-ngrijiți şi de sănătate sau aşa ar fi de dorit şi o să vedeţi cum stau şi ai voştri, să fie toată lumea sănătoasă. O să investiţi nişte bani în casă şi se poate să vă şi cumpăraţi una nouă, ori să vă mutaţi cu chirie, strângeţi bani între timp şi vă luaţi după aceea o casă.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 TAUR

Poate organizaţi o excursie sau o-ţi fi dat de bilete low cost de cazare, de transport ca să plecaţi în concediu. Se poate să luaţi în sfârşit, nişte semnături şi să mergeţi mai departe cu studiile, sau să legalizaţi o situaţie din sfera imobiliară, să obţineţi un act de proprietate.