Horoscop Azi

Azi, 3 iunie 2019, Lună Nouă

Debutul verii calendaristice aduce schimbări importante din punct de vedere astrologic. Mai concret, în cursul zilei de 3 iunie asistăm la producerea așa-numitului fenomen Lună Nouă, despre care specialiștii spun că influențează comportamentul și atitudinea tuturor nativilor.

Astrologul Daniela Simulescu vine cu informații prețioase, pentru a înțelege exact ce presupune un astfel de fenomen și în ce măsură ne va afecta viața de zi cu zi. Potrivit acesteia, nativii din zodia Gemeni vor resimți cel mai tare schimbările impuse de Luna Nouă.

„Lună Nouă reprezintă acel moment în care Soarele și Luna sunt conjuncte la același grad într-un semn. De data aceasta, Soarele e în Gemeni, iar Luna tot în Gemeni. Luna Nouă reprezintă un moment de început, de setat intenții, de proiecții. Putem să ne cumpărăm ceva nou, putem să schimbăm ceva. Gemenii sunt cu comunicarea, cu schimbul de experiență, scris, vorbit, tot ceea ce înseamnă agitație, informație, curiozitate, flexibilitate” , a explicat astrologul, pentru dcnews.

Totodată, astrologul avertizează că prezența Lunii Noi în Gemeni, exercită o influență puternică asupra tuturor semnelor zodiacale, nu doar asupra acestor nativi. Astfel, astăzi ar fi indicat să avem grijă ce comunicăm și, mai ales, să fim atenți la modul în care alegem să o facem, întrucât putem da naștere unor conflicte nedorite.

„E foarte important ce zicem, ce comunicăm, ce scriem, ce informații acumulăm azi”, a zis astrologul, adăugând ulterior. „Uitându-mă la astrograma momentului, avem un ascendent în Fecioară. Ne face să fim mai aplicați, mai atenți, mai așezați. Depinde mult ceea ce spunem acum. Luna Nouă e pe Casa 10, e locul unde de ne dorim să ajungem. Tot ce învățăm zilele acestea ne aranjează, dă altă valență viitorului. Mare grijă cum vorbiți cu persoanele de lângă voi, cu oricine pe stradă. În funcție de fiecare, poate ieși ceva mai bun sau mai puțin bun” , a mai spus Daniela Sinulescu.