Horoscop Azi

Horoscop. Zodiile care adoptă mereu o atitudine de superioritate

Ai stat vreodată în preajma cuiva care nu se poate opri din a vorbi despre el și care simte că totul se învârte în jurul lui? Nu este un lucru rar, însă unii oameni duc superioritatea și egoismul la un alt nivel, potrivit Your Tango.

Publicația prezintă șase semne zodiacale care au tot timpul o atitudine de superioritate.

Balanță

În ciuda modului diplomatic de a comunica, Balanțele se joacă cu interlocutorul la fiecare pas, pentru a-i arăta că, în realitate, nu se va ridica niciodată la înălțimile lor.

Taur

Taurii vor să strălucească și nu ratază ocazia prin care pot să le spună celorlalți ce nu le place la ei. Taurii au atitudinea de superioritate pentru că fac tot ce nu trebuie.

Leu

Leii au impresia că sunt la conducerea lumii. În plus, aceștia se așteaptă ca toată lumea să fie de acord cu alegerile pe care le fac, iar dacă nu sunt, trebuie să fie pregătiți să fie umiliți.

Berbec

Berbecii sunt narcisiști și așa o să fie mereu. Toate alegerile pe care le fac au un singur scop: să le fie lor bine.

Săgetător

Săgetătorii trăiesc cu impresia că sunt cei mai buni, iar lumea ar trebui să se oprească din orice face atunci când aceștia au ceva de spus. În plus, Săgetătorii au tendința de a-i critica pe toți cei din jur.

Rac

Racii sunt de părere că au tot timpul dreptate. Le place să ajute, însă fac asta pentru că le place și mai mult admirația și atenția care urmează.