Horoscop Azi

Horoscop 31 mai – 2 iunie. Zodia care câștigă banii și admirația celor din jur!

Chiar dacă conflictele pot atinge cote alarmante, horoscopul zilei din 2 iunie vă recomandă să acceptați criticile din jur cu detașare și calm. O zodie este favorizată de astre, așa cum nu a mai fost până acum: toate șansele unt de partea ei orice ar întreprinde. Distracție și bani cât cuprinde!

Berbec
Vei fi vedetă anturajului profesional în aceste zile de weekend. Este posibil să participi la întâlniri de lucru, cu șefi, persoane cu funcție din instituții oficiale, întâlniri la care ți se va cere să iei cuvântul. Pregătește-te bine înainte de a vorbi în public, chiar dacă te afli în compania unor persoane cunoscute și familiare. Există riscul unor dialoguri aprinse pe seamă faptului că activitatea profesională se desfășoară anevoios.

Taur
Finalul acestei săptămâni este potrivit relaționării cu persoanele aflate în străinătate și alcătuirii planurilor de călătorii. Chiar dacă îndatoririle gospodărești sau cele profesionale te solicita mult, cu puțin efort ai putea să te descurci rezonabil. Pe de altă parte sunt momente favorabile activităților culturale și asimilării informațiilor elevate. Foarte ușor, o conversație cu cineva instruit bine în ale vieții ți-ar putea modela sistemul valorilor morale.

Gemeni
În acest weekend ai șanse să rezolvi chestiuni financiare, dar în mod special pe acelea comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Poate fi vorba de achitarea unor plăți restanțe, a unor facturi curente, dar intră în discuție și valorile patrimoniale. Evită să te afunzi în speculații, situații hazardate sau împrumuturi. Instabilitatea materială în care te afli are scopul de a te face să privești viață dincolo de aparențe, unde chiar poți găsi explicații la toate.

Rac
Relațiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt este vorba de felul în care privești tu relaționarea cu ceilalți. Aceștia sunt oglindă ta, fie că îți place, fie că nu. De aceea ar fi bine să privești atent, cu inimă deschisă ceea ce vine din partea altora. Există multă emoție și subiectivism în zilele acestui weekend, de aceea nu pune la suflet. Selectează oamenii cărora le acorzi încredere și acces la sentimentele tale.

Leu
Pe de o parte ai multe și mărunte de făcut, însă pe de altă parte sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și concentrează-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi o mână sănătoasă de ajutor. Totul este să accepți și să știi clar ce anume vrei. Serile acestui final de săptămâna sunt potrivite dialogurilor cu cei dragi, alcaturii planurilor socio-profesionale, dar și relaxării în aer liber.

Fecioară
Zilele acestea ești creativ, dornic de iubire și de distracții. Posibil că toate acestea să-ți fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Folosește-ți farmecul pentru a-i antrena și pe cei dragi în activități recreative. Totuși ai grijă a cheltuieli, deoarece există riscul de a alunecă pe pantă satisfacerii mofturilor celor din jur. Temperează-ți reacțiile și ține cont și de spusele celorlalți.

Balanța
Ești foarte energic și preocupat în mod special de casă și familie. Îți sunt favorizate treburile gospodărești, relaționarea cu neamurile și alcătuirea planurilor domestice. După-amiezele acestor zile de weekend îți pot aduce dor de vremurile copilăriei. Ar fi minunat să vizitezi locurile dragi din trecut, să taifasuiesti cu cei dragi sau să te scalzi în farmecul fotografiilor vechi. Lasă-te purtat de emoții și de amintirile comune cu membrii familiei.

Scorpion
La sfârșitul acestei săptămâni se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculează în preajmă ta o mulțime de informații deosebite, care pot duce la schimbarea felului tău de a relaționa cu ceilalți sau de a rezolvă chestiunile profesionale. Totuși ar fi bine să-ți aloci timp pentru a verifică cele aflate. Unele persoane, intetionat strecoară informații care să te destabilizeze, mai ales în domeniul profesional.

Săgetător
Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, așa încât ar fi bine să discerni atent înainte de a te oferi să ajuți. Zilele acestea se pare că ți se vor mari veniturile, fie din muncă desfășurată la serviciu, fie primești cadouri de la cei dragi. Astfel, la rândul tău ești tentat să oferi celor aflați în nevoie. Pe de altă parte sunt posibile informații interesante legate de salarizarea locului tău de muncă.

Capricorn
Zilele acestui final de saptamana iti aduc energie si deschidere catre noi planuri de viata. Mentalul iti este tensionat, de aceea fii prudent mai ales la ganduri. Exista riscul sa vorbesti prea mult si sa distorsionezi realitatea. Se recomanda prudenta in relatiile profesionale, pentru ca animozitatile sunt la cote mari. Fereste-te de activitati solicitante si rasfata-ti simturile cu lecturi placute, muzica de relaxare, alimente dulci si compania celor dragi.

Vărsător
Desprinde-te de cotidian și oferă-ți două zile de relaxare, veselie și întâlniri cu oamenii dragi și de încredere. Chiar dacă, sănătatea îți poate creă mici neplăceri, dozându-ți eforturile, alimentația și odihnă te-ai putea descurcă excelent. Horoscopul zilei te anunță că astrele te favorizează direct, e rost de distracție și câștiguri! Pe de altă parte este posibil să afli, pe căi mai puțin obișnuite, informații secrete necesare în domeniul profesional. Evită să iei decizii sau să formulezi concluzii deocamdată. În aer există mult subiectivism și emoții greu de controlat

Pești
Ești interesat de prieteni sau de persoanele care îți pot oferi sprijin profesional. Sunt două zile în care aceste relații îți pot oferi informații clare vizavi de cine îți este cu adevărat alături și loial. Printre rândurile discuțiilor purtate la finalul acestei săptămâni există șanse de a află informații deosebite legate de domeniile vieții cotidiene. Totuși fii selectiv, atât în alegerea partenerilor de dialog, cât și și în părerile emise de ține.