Horoscop Azi

HOROSCOPUL runelor săptămâna 27 mai – 2 iunie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au parte de schimbări importante, Capricornii trebuie să-și facă bagajele

HOROSCOP RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la „Adevăruri Ascunse”, horoscopul runelor pentru săptămâna 27 mai – 2 iunie.

HOROSCOP BERBEC: Trebui să se relaxeze, să nu-și mai facă griji pentru apropiații săi pentru că toți au o stare de sănătate foarte bună, dar ei sunt agitați și încearcă să salveze pe toată lumea.

HOROSCOP TAUR: Taurul intră într-o săptămână în care vin schimbări frumoase asupra lui, se produce un salt rapid și calitativ în existența lui.

HOROSCOP GEMENI: Gemenii au o săptămână de protecție divină împotriva tuturor ochilor răi, a blestemelor.

HOROSCOP RAC: Continuă perioada lor benefică, au parte de cadouri.

HOROSCOP LEU: Intră într-o săptămână în care nimeni nu o să știe ce în capul lor. Au multe nebuloase, mistere neelucidate și în noua săptămână doar intervenția divină îi ajută să le rezolve.

HOROSCOP FECIOARĂ: Fecioarele trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante benefice.

HOROSCOP BALANȚĂ: Trebuie să schimbe foaia, să găsească o abordare diferită față de cea de până acum la problemele lor.

HOROSCOP SCORPION: Sunt în așteptarea unui adevăr important care le poate marca sau schimba viața.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în casă, în familie, la job, dar și în societate.

HOROSCOP CAPRICORN: Au parte de o mică vacanță – să aibă bagajele pregătit, pentru că sunt posibile călătorii.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Câștigă pe toate planurile.

HOROSCOP PEȘTI: Trebuie să dea la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o lună mai bună, un an mai bun, nu doar o săptămână mai bună.