Horoscop Azi

Zodii norocoase în 2019. Ele sunt zodiile care rămân însărcinate anul acesta

Zodii norocoase în 2019. Te gândești că a venit momentul să îți mărești familia? Află dacă ești printre cele trei zodii care au mari șanse să rămână însărcinate sau chiar să nască în 2019.

1. Zodii norocoase în 2019. Zodia Fecioară

Ferioarele preferă relațiile serioase și de lungă durată. Pentru această zodie familia a fost și va fi mereu pe rimul plan, deci nu trebuie să ne mire că-și doresc din tot sufletul un copil. Tocmai de aceea, aveau de mult ideea conceperii unui copil alături de partenerul și se pare că în anul 2019 acest lucru se va concretiza, spre fericirea lor. Odată cu venirea pe lume a acestuia, totul va lua o turnură total diferită.

2. Zodii norocoase în 2019. Zodia Balanță

Relația lor va deveni și mai puternică odată cu aflarea veștii venirii pe lume a unui bebeluș. Acesta le va schimba pe deplin viața și percepția asupra viitorului. Este un pas extrem de important pe care așteptau de mult să îl facă.

3. Zodii norocoase în 2019. Zodia Săgetător

Anul 2019 este anul nativelor din zodia Săgetător. Acestea sunt pe cale să își îndeplinească un vis la care sperau de mult să devină realitate. Vor afla minunata veste chiar la începutul anului următor, pentru ca mai apoi toată activitatea lor să se desfășoare în jurul pregătirilor pentru venirea pe lume a bebelușului.