Horoscop Azi

Lună Plină în semnul Scorpion. Cum va influența toate zodiile

Luna Plină reprezintă, la modul general, încheierea unei etape pentru a face loc deschiderii unui nou capitol. Această Lună Plină care se formează în zodia Scorpion poate aduce pentru mulți încheierea unei etape pe care au deschis-o anul trecut, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Scorpion, pe data de 7 noiembrie 2018, dar se află într-o strânsă legătură și cu Luna Nouă formată în semnul Taur, din data de 5 mai 2019, susținându-i influențele într-un sens pozitiv. Luna Plină din zodia Scorpion, formată cu Soarele în conjuncție cu Mercur aflat în semnul Taur, nu va favoriza în mod deosebit comunicarea și exprimarea sentimentelor față de ceilalți, dar poate scoate la suprafață secrete și ne poate indica o întoarcere în profunzimea propriei simțiri și gândiri pentru a ne conștientiza puterea și cunoașterea de sine. Ne va cere, la modul general, să renunțăm la atașamentele nocive, la emoțiile negative și la sentimentele toxice din noi pentru a fi liniștiți, fericiți și a evolua spiritual.

Acest aspect este deosebit de impactant pentru că este activată axa Taur-Scorpion, și punctăm că Venus, planeta iubirii, tocmai a intrat în zodia Taur. De asemenea, este o perioadă în care ni se cere transformare, regenerare și renaștere sufletească, sentimentală, emoțională, fiind vorba de aspectul pozitiv pe care Soarele îl face cu planeta guvernatoare a Scorpionului, cu Pluton, retrogradă în zodia Capricorn. La modul general, pentru că Scorpionul vorbește de emoții, sensibilitate, pasiune, sexualitate, putem vedea că relațiile parteneriale vor trece la un nou nivel de conștientizare și va fi nevoie să găsim echilibrul între ceea ce ne dorim noi și ceea ce-și dorește partenerul. Iată în ce sector de viață va fi influențat fiecare semn în parte de Luna Plină din zodia Scorpion! Vă sfătuim să vă citiți și previziunile pentru ascendentul zodiacal!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să încheie o etapă legată de zona financiară, să culeagă roadele unor proiecte, să încheie un partaj cu partenerul de viață, să intre în posesia unei moșteniri sau să întreprindă acțiunile necesare pentru ca acest lucru să se întâmple. Nu putem să nu amintim că este activată casa sexualității și în acest context, având în vedere și semnificațiile zodiei Scorpion, este foarte probabil ca unii nativi să încheie o relație sexuală care le face rău sau să-și vindece niște răni emoționale lăsate de o astfel de aventură. Nu este exclus ca pasiunea în cuplu să se reaprindă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi puternic influențați de această Lună Plină în Scorpion în sectorul parteneriatelor. Aspectul vizează partenerii de afaceri, dar și partenerul de viață, înclusiv soțul/soția. Nativii pot încheia niște colaborări care nu le aduc beneficii sau pot culege niște roade în urma încheierii unor asocieri, însă aspectul vizează puternic zona sentimentală. În acest sens, cei care nu se mai simt bine, nu se mai simt împliniți în căsnicie, în relație pot lua decizia de a pune punct definitiv. Dacă prin comunicare se va putea ajunge la un echilibru între dorințele lor și necesitățile persoanei iubite, atunci vedem să se deschidă o nouă etapă în relație. În cazuri rare, în funcție de astrograma natală, de aspectele personale, pot exista cereri în căsătorie pentru Tauri.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul muncii și al sănătății. Pentru acești nativi se poate încheia o etapă în zona profesională, se pot culege roadele și un nou capitol se poate deschide, cu atât mai mult cu cât au depus eforturi în acest sens. În zona sănătății le se cere mai multă prudență și responsabilitate, acum fiind favorizate să apară simptome ale unor afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul sentimental. Acești nativi pot încheia o relație care nu mai funcționează de multă vreme, mai ales dacă nu reușesc să ajungă la un acord, la un echilibru cu persoana iubită. În cazul celor care se află în relații solide și de lungă durată, contextul astrologic le poate aduce ocazia de a deveni părinți. Cei care lucrează într-o zonă artistică, pot culege roadele unui proiect.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul familiei și locuinței. Nativii pot discuta cu rudele despre situația unei locuințe, despre bunuri de patrimoniu, pot vinde o casă, pot negocia o moștenire sau pot afla informații despre un membru al familiei, posibil despre o afecțiune cu care acesta se confruntă. În aceste sectoare de viață se va încheia o etapă importantă pentru nativi și sunt sfătuiți să-și canalizeze energia către consolidarea carierei.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul comunicării, al acumulării de informații, dar și al deplsărilor pe distanțe scurte și al relațiilor cu rudele. Vedem ca nativii să-și schimbe modul de abordare a unor situații de viață, care pot viza studiile sau anturajul apropiat sau niște deplasări pe care sunt obligați să le facă constant și care nu le sunt pe plac. Viziunea asupra unor evenimente legate de aceste zone se va schimba radical și nativii vor reuși să facă de acum înainte doar ceea ce-și doresc cu adevărat și le face plăcere.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor culege roadele financiare ale unor demersuri întreprinse până acum în zona profesională, aspect care poate genera venituri suplimentare din activități extra job sau chiar o primă, o mărire de salariu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității, activându-le și axa relațională. Nativii sunt favorizați să încheie acele capitole din viață cu care nu mai rezonează, care nu le mai aduc nicio satisfacție și aspectele vizează atât viața personaă, cât și profesională. O serie de principii și convingeri de viață se vor schimba și vor reuși să arunce la gunoi toată mizeria care le-a murdărit sufletul și mintea până acum.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul subconștientului, iar nativii vor trece printr-o puternică etapă interiorizare și meditație profundă, însă va fi vorba de regenerare interioară, de renaștere sufletească și chiar vindecare, atât psihică, emoțională, cât și fizică. Fiind vorba și de un comntext karmic, nu este exclus să le reapară în viață o fostă iubire sau o persoană din trecut cu care nu au reușit până acum să încheie socotelile.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul prietenilor și al aspirațiilor și planurilor de viitor. Este posibil ca nativii să încheie o etapă legată de persoanele din anturaj cu care nu mai empatizează, însă este foarte probabil și ca proiectele pe care le au cu cei apropiați să capete un nou contur, o nouă direcție, poate mult mai creativă. Cu toate acestea, activându-se axa sentimentală, și în contextul lui Pluton retrograd în semnul lor, vedem ca nativii să aibă parte de o ciocnire cu un fost partener sau un prieten vechi să reapară în viața lor și să le facă niște declarații de iubire care să-i bulverseze.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul socio-profesional. Pentru acești nativi se va încheia o etapă legată de carieră, însă vedem ca acest aspect să le aducă o nouă funcție, un nou statut profesional, posibil chiar o avansare. Imaginea profesională poate căpăta un nou contur, iar ambițiile pot crește și perspectivele se pot schimba.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion în sectorul principiilor de viață, al valorilor și credințelor, dar și al călătoriilor, al străinătății și al studiilor. Poate fi momentul să încheie un curs și să obțină o diplomă sau, din contră, să se înscrie la cursuri de dezvoltare profesională sau personală, să ia decizia să plece să lucreze/studieze în străinătate. Vedem interes și schimbări în zona principiilor după care se ghidează în viață și nu este exclus ca într-o călătorie să aibă parte de evenimente cu puternic impact emoțional.