Horoscop Azi

De ce este atat de greu sa intelegi Pestii

Este greu de aproximat sau calculat dorintele Pestilor. Nu vei sti niciodata ce se intampla cu adevarat in capul lor si din cauza asta, de multe ori, ii poti intelege gresit. Iata 10 motive pentru care Pestii sunt greu de inteles, dar sa stii ca totul nu e atat de rau precum pare:

1 Pestii — cel de-al 12 semn al Zodiacului

Fiind ultimul semn al zodiacului, Pestii combina caracteristicile tuturor semnelor anterioare. Acest lucru inseamna ca Pestii trebuie sa-si aleaga in mod constant cum sa se simta, iar din cauza asta partenerii, prietenii si rudele lor nu le pot ghici starea de spirit.

Pestii mai sunt si destul de indecisi, chiar si cand vine vorba de decizii relativ simple. Cu toate astea, ei sunt persoane foarte deschise. Pestii sunt prietenii care vor spune intotdeauna “da”,indiferent de ce li se cere sau ofera, chiar daca au de suferit consecintele ulterioare.

Aceasta combinatie de caracteristici ii face pe Pesti sa gandeasca inainte de a-si da frau liber simturilor. Da, Pestii pot fi impulsivi, dar intotdeauna isi iau un moment sa reflecteze inainte de a actiona. Astfel, intotdeauna vor alege sa incerce ceva nou.

2 Pestii mereu cauta senzatii noi

Pestii cauta in mod constant noutatea, dar nu lasati acest lucru sa va induca in eroare: vor fi fericiti numai atunci cand si partenerul lor va imparti cu ei aceste impresii noi.
Pestii vor fi fericiti intr-o relatie cu cineva la fel de plini de viata ca si ei.

Daca Pesti se simt prinsi, el sau ea va apela cel mai probabil la partea lor impulsiva si vor alege schimbarea.

3.Sunt plini de compasiune si simpatie

Pestii sunt foarte compasionali nu numai fata de cei apropiati, ci si fata de oamenii absolut straini. Ei va vor mangaia intotdeauna daca aveti nevoie de ei si va vor intinde o mana de ajutor.

4.Au o problema in a diferentia realitatea de fantezie

Pestii, in adancul sufletului sunt visatori. Neptun, care ii controleaza, este o planeta a iluziilor.
Pestele se arunca dintr-un tel in altul, iar uneori aceste target-uri pot sa fie apoape imposibile. Cu toate astea, pentru Pesti, ele par chiar destul de realizabile.

5.Ei arata compasiunea

Pestii sunt exceptional de sensibili. Au tendinta sa preia emotiile celorlalti, ceea ce presupune ca-si vor ignora propriile simtiri si le vor pune sub pres. Daca aveti vreodata nevoie de un umar pe care sa puteti plange, Pestii va vor oferi acest lucru.

6. Pot judeca clar numai cand sunt singuri

Sa se inchida in camera pentru cateva ore este un lucru normal pentru Pesti. Ei trebuie sa-si aloce timp pentru ei insisi, sa-si adune gandurile si sa-si refaca energia.

7.Sunt intorvertiti

Se inconjoara de oameni noi, dar nu stiu cand acestia vor deveni din simpli cunoscuti – prieteni.

Nativilor Pesti le e greu sa se comporte natural cand sunt intre oameni cu care nu au o legatura stransa. Din aceasta cauza pare ca se comporta foarte tacut si retras, cand de fapt nu fac altceva decat sa urmareasca cu interes comportamentul si vietile celorlalti.